Beneath the Darkness (2011) online subtitrat

Beneath the Darkness
Beneath the Darkness (2011)

Dennis Quaid joacă un mortician într-un thriller plictisit din Texas.
La fel de lipsită de viață precum mireasa pe care ticăloșa sa o ține în casa sa, Psycho- style, la câțiva ani după uciderea ei, Martin Guigui ‘s Under the Darkness este un thriller de adolescenți în dificultate, cu un impuls suficient de mare pentru a ajunge la creditele finale. Performanțele și scenariile sunt realizate pentru un cablu; Topul de facturare al lui Dennis Quaid poate avea o greutate pe videoclip, dar perspectivele în teatre sunt slabe.

Quaid joacă un mortician din Texas a cărui casă în stil de plantație intrigă patru liceeni ale căror studii de la Macbeth și Poe le-au pregătit să vadă fantome. (Unul dintre cei patru, Travisul lui Tony Oller , crede că a avut o întâlnire supranaturală în trecut, dar Bruce WilkinsonScenariul nu-și poate da seama niciodată de ce își petrece timpul în această piesă de fundal.) După ce au văzut umbrele unui bărbat și ale unei femei într-o fereastră de la etaj, se strecoară pentru a explora conacul, unde unul este ucis și toate vinde toate țintele pentru Quaid urmărirea ulterioară.

Ceea ce s-ar putea să fi fost distractiv cu pulpele se descurcă atunci când este clar că nimeni din producție nu are niciun interes să urmeze avizul Quaid. Citirile sale cu linii de ciocan și ocazionalele tics-uri ale lui Anthony Perkins (toate destul de jenante în acest cadru) nu au avut niciun ecou nicăieri în direcția pietonală a lui Guigui, iar scenariul este prea mândru de aluziile sale literare care nu vor mai face nici o glumă sau chiar vor face cu ochiul. privitorul. Mișcarea

co-starului Aimee Teegarden de la Night Night Lightspentru a domni în suferință o servește prost aici, cu Oller singurul dintre tinerii actori care respiră orice viață într-un dialog generic pentru adolescenți. Valorile producției sunt competente, deși stângacizia lui Guigui cu mișcarea camerei este un motiv în plus pentru a-și teme pasul zvonit în pantofii lui Scorsese cu o continuare a Raging Bull .

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 36m 2012 351 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • JetloadRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar