Ben-Hur (2016) online subtitrat

Ben-Hur
Ben-Hur (2016)

Filmul are la bază romanul din 1880 al lui Lew Wallace, Ben-Hur: A Tale of the Christ, cu evreul Ben Hur drept personaj central, un prinț al Ierusalimului trădat și vândut ca sclav. Povestea izbăvirii sale se dezvoltă în paralel cu cea a vieții și crucificării lui Iisus, care se întâmplă să activeze în aceeași regiune în care este obligat să își ducă existența și Ben Hur.

„Ben-Hur”, regizat de Timur Bekmambetov dintr-un scenariu de Keith R. Clarke și John Ridley , este o capodoperă a condensului. Celebră versiune a saga din 1959, cândva cea mai-câștigătoare-Oscar-poză-din-toate-timp, a apelat la aproape patru ore. Versiunea silențioasă a fost de aproximativ două ore și douăzeci de minute, fără un maraton, dar încă mai lungă decât media pentru timpul său. Pe de altă parte, acest film primește treaba în aproape două ore.

Rapiditatea a fost doar un motiv pentru care am găsit această epopee cvasi-biblică ciudat de revigorantă. Această versiune a romanului ciudat concomitent de generalul armatei Uniunii, Lew Wallace, în 1880 (apologia războinicului pentru creștinismul care a depășit precedentul deținător de discuri „Cabana unchiului Tom” din 1852 pe listele de cel mai bine vândut), începe ca Judah Ben-Hur (un Jack Huston constant) ) și prietenul său, din când în când, Messala ( Toby Kebbell ), se află în față într-o cursă de căruțe. Vorbește despre începutul unei note înalte – cursa cară a filmului regizat de William Wyler din 1959, cu Charlton Heston și Stephen Boyd , este punctul culminant al acelui film. Dar nu teama, scena este doar o previzualizare, iar noi redăm flashback, după câteva puncte de expunere din narațiune dinMorgan Freeman (care, nu se tem, este și un personaj din imagine), în gospodăria nobilă a lui Iuda Ben-Hur din Ierusalim, cu opt ani înainte, și vede Iuda și fratele său roman adoptat Messala (notează ușoară schimbare în relații) călărind caii împreună fără griji, până când un accident îl plasează pe Iuda în grija prietenului său. Este un moment unic de pași, care are un profit mare mai târziu.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (2 voturi, medie: 4,00 din 5)
Încarc...

2h 5m 2016 842 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • MixdropRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

1 Comentariu "Ben-Hur (2016)"

Avatar

Avatar
Vizitator
Matei Constantin
2 months 2 days ago

Am citit cartea, și am văzut trei ecranizări. Toate au un parfum aparte. Toate filmele mi-au plăcut. Și o să îmi placă și celelalte care o să mai apară, și cele pe care încă nu le am văzut pană acum. Mulțumesc, mulțumesc pentru film!

Avatar