Before I Wake - Înaine să mă trezesc (2016) online subtitrat

Before I Wake
Before I Wake – Înaine să mă trezesc (2016)

Un cuplu îndurerat după pierderea singurului copil se hotărăște să adopte unul. Dar în scurt timp părinții observă că acesta este afectat de coșmaruri care se manifestă și în viața reală. Pe măsură ce visele devin tot mai intunecate și mai periculoase, copilul încearcă să rămână treaz în încercarea de a salva noua lui familie iubitoare, de la ceea-ce este mai rău…

Filmul se deschide cu un bărbat evident distras care ține o armă, urmărind intens un băiat tânăr dormit. Pașii puternici și sunetele scârțâitoare înalte ajung prin ușa deschisă a dormitorului și prindem licurici de fluturi printr-o fereastră; reprezentarea filmului despre bine și rău. Bărbatul arată arma către băiat: „Îmi pare rău, Cody”.

Întreb imediat, ce lucru oribil a făcut acest copil mic pentru a justifica această acțiune?

Mark și Jessie Hobson sunt un cuplu tânăr care, după ce a jelit pierderea fiului lor, Sean și după ce au aflat că nu pot avea mai mulți copii, au decis să încerce să se adapteze.

Cody, un băiat tânăr a cărui mamă a murit când avea doar trei ani, a fost ales să fie primul lor copil. El a fost în două case de plasament anterioare care nu au funcționat, ultima lăsându-l pe Cody să locuiască singur timp de aproximativ o lună înainte ca vecinii să cheme poliția și Cody să fie returnat în sistem. Deși Cody a trebuit să îndure atât de mult la numai opt ani, el are totuși o perspectivă pozitivă și alege să nu se gândească la sine ca o victimă. Din cauza istoriei lor reciproce de pierderi, acest lucru duce la faptul că asistentul social al lui Cody se simte ca Hobson ar fi cuplul perfect pentru a fi noua sa familie adoptivă.

În timp ce cuplul își pregătește casa pentru sosirea lui Cody, ei aleg să înlăture toate fotografiile cu excepția unui Sean, un portret de familie.

Introducerea lui Cody în noua sa casă și potențială nouă familie este una bună. El observă imediat fotografia lui Sean, dar nu îi pune în discuție despre absența băiatului. Aflăm că Cody este un colecționar de fluturi și adoră să le cerceteze, o componentă cheie a poveștii sale. De asemenea, ascunde un secret, folosește băuturi energizante și pastile cu cofeină pentru a rămâne treaz noaptea. Când Jessie îl întreabă de ce are aceste obiecte, el îi povestește despre Omul Canker, „el mănâncă oameni, el a mâncat mama”. Jessie face tot posibilul să-l asigure că este în siguranță și că Bărbatul Canker nu va putea să-l găsească în noua lui casă, „este întotdeauna cu mine. Mi-a spus”.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 37m 2016 458 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • JetloadRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar