Before I Fall - Înainte să cad (2017) online subtitrat

Before I Fall
Before I Fall – Înainte să cad (2017)

O tânără studentă se găsește în ipostaza de a retrăi la nesfârșit ceea ce poate fi ultima ei zi pe pământ, până când va face lucrurile corect. Samantha Kingston are totul: un iubit demn, cei mai buni și uimitori prieteni și un aspect fizic superb. 12 februarie este doar o altă zi minunată în viața lui Sam, până când se dovedește a fi ultima ei zi. Blocată în retrăirea inexplicabilă a ultimei zi timp de o săptămână, Sam decriptează misterul din jurul morții sale și descoperă adevărata valoare a tot ceea ce este în pericol de a pierde. Pericula surprinde tragismul condiției umane efemere, încapsulat în retrăirea repetitivă a ultimei zi de viață în care se redescoperă adevăratele sensuri și valori și se accesează noi psihologii de viață.

Tonul acestei melodrame supranaturale este decisiv serios și întunecat, la fel și schema de culori albastru-gri gri care se potrivește în împrejurimile umede, păduroase și muntoase din nord-vestul Pacificului, în care conacele contemporane scumpe sunt abundente, iar priveliștile sunt spectaculoase. Un voiceover ne spune: „Poate pentru tine, există mâine. Dar , pentru unii dintre noi, nu există decât astăzi“ , înainte de a arăta liceu senior Sam Kingston ( Zoey Deutch din« Vampire Academy ») trezi la 6:30 pe 12 februarie la un joc balada pop de pe telefonul ei (nu, nu„ Te am prunc ”). Ea ignoră părinții și își bea drăguța sora micuță înainte de a se grăbi pe ușă pentru a face o plimbare cu regina ei de albine BFF Lindsay ( Halston Sage din „ Paper Towns”) În timp ce merg să ridice restul pachetului privilegiat, pantalonii smart Ally ( Cynthy Wu ) și copilul sălbatic Elody ( Medalion Rahimi ).

În timp ce se afla într-un SUV, se dezvăluie că Sam are o întâlnire pentru a-și pierde virginitatea în acea noapte cu iubitul Rob ( Kian Lawley ), un eveniment pentru care Elody oferă cu ușurință un prezervativ. Ritul de trecere va fi un capper pentru „Cupidon Day”, o obișnuință anuală destul de crudă (sigur pentru a face ca cei care nu sunt în mulțime să se simtă ca niște prostii), care implică elevii să-și trimită trandafiri cu note speciale. Nimeni nu poate da vina pe lesbiana clasei de vorbă ( Liv Hewson ) atunci când declară obiceiul ca fiind „iadul heteronormativ”.

Sam, desigur, face ca un bandit cu un buchet de mari dimensiuni. Dar, chiar dacă dragostea ar trebui să fie în aer, cei patru paturi nu pot să nu-și păteze geanta preferată de perforare, o purtare artistică cu ochi nebuni pe nume Juliet ( Elena Kampouris ), care se ascunde în spatele unui văl de păr neîngrijit. Între timp, Sam dă umărul rece unui dăruitor de trandafiri, Kent ( Logan Miller ), despre care în cele din urmă aflăm că este o prietenă din copilărie pe care acum o ignoră, în ciuda infatuării sale evidente cu ea.

Acțiunea culminează cu un kegger de noapte ploioasă, ținut la casa fără adulți din Kent, unde lucrurile merg de la rău (Rob, care se dovedește a fi un bețiv, își petrece noaptea în chiuvetă) în rău (Lindsay atacă verbal și aruncă) berea la Julieta după ce a fost numită „curvă”) înainte de a deveni cu adevărat tragică (cvartetul gal amilor par să moară într-un accident când vehiculul revărsă după ce a lovit un obstacol nevăzut).

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 38m 2017 692 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • MixdropRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar