Becoming - Povestea mea (2020) online subtitrat

Becoming
Becoming – Povestea mea (2020)

„Sunt din partea de sud a Chicago”, explică Michelle Obama în timpul unui interviu din documentarul „Becoming”, care urmează fostei prime doamne în turneul său de carte la nivel național. – Asta îți spune la fel de multe despre mine, pe cât trebuie să știi.

Accesibilitatea călduroasă pe jos a pământului pe care o presupune această afirmație este cu siguranță afișată pe tot parcursul filmului de la regizoarea Nadia Hallgren , prima lungmetraj al cinematografului care a lucrat cu Obama înainte. Dar, la fel de constant angajându-se pe cât se dovedește a fi, Obama nu este la fel de „deconectat”, după cum sugerează remorca. Are un punct de legătură pentru legătura cu oamenii, fie că este unu la unu la o semnătură de carte, în grupuri mici de femei tinere sau în vârstă de biserică sau mii de fani amețiți pe arenele vânate. Interesul ei pentru poveștile celorlalți pare autentic, la fel și sensul scopului pe care și l-a forțat pentru ea însăși după opt ani de structură și cercetare la Casa Albă.

Însă Michelle Obama este o femeie strălucitoare și realizată și a atins un nivel semnificativ de expert în media după două decenii în ochii publicului. De asemenea, a fost arsă înainte de a vorbi liber în timpul primei președinții a soțului ei, de care își amintește aici. Așa că nu este la fel de complet nepăzită precum fanii ei ar putea spera să vadă. În același timp, Hallgren nu pare interesat să împingă sau să provoace Obama pentru a solicita adevăruri profunde sau incomode. „A deveni” apare ca o înfățișare semi-adorată a unei femei de renume în lume. Este totuși o companie atât de plăcută și inspirată, încât s-ar putea să nu te superi asta.

Hallgren (care a ocupat și funcția de director de fotografie) oferă acces intim la Obama încă de la început, în timp ce ea este urcată în mașină pentru prima ei oprire în turneu cu sunetele vesele ale lui Kirk Franklin. Acest popas este orașul natal din Chicago, unde Oprah Winfrey (în mod firesc) o așteaptă pe scenă pentru a o introduce și a o parcurge prin unele dintre cele mai importante momente ale memoriei sale, înaintea unei case pline de agitație. (Unul dintre instinctele mai iritante ale lui Hallgren este folosirea ei repetată de fotografii de reacție din partea publicului: fani de toate vârstele, bărbați și femei, râzând, plângând sau dând din cap de acord, dar mereu o privesc cu înfricoșare. Îl obținem, este o stea rock și ne simțim și noi, dar devine ridicol.)

„Devenind” urmărește chaturile lui Obama dintr-un oraș în altul, cu o serie de moderatori ( Stephen Colbert , Gayle King, Valerie Jarrett, Reese Witherspoon ) , înfățișată de stele , punând-o în scenă pentru a spune câteva povești cheie. Printre aceștia se numără consilierul de orientare al liceului care nu credea că este materialul Universității Princeton, prima întâlnire cu Barack Obamași cum s-a simțit în ziua în care a părăsit Casa Albă (după ce a fost de acord cu pledoariile fiicelor sale pentru o ultimă petrecere a somnului cu o seară înainte). Este enorm de carismatică și un povestitor talentat, lovind cu aceleași bătăi și stârnind din nou aceleași râsete. Între timp, Hallgren împleteste fotografii de arhivă și imagini cu o tânără Michelle Robinson, momentele din culise ale lui Obama glumind cu mama și fratele ei mare și intervievează cu membrii cercului interior de încredere al fostei doamne: șefa de personal, ea stilistul și șeful detaliilor serviciului secret. Toate oferă anecdote afectuoase.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 29m 2020 226 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • WaawRomana - HD
  • HqqRomana - HD
Informatie
Actori
Background

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar