Becky (2020) online subtitrat

Becky
Becky (2020)

Lulu Wilson interpretează personajul principal, o tânără supărată căreia îi place să fure și să-l ignore pe tatăl ei Jeff ( Joel McHale ). Călătoria lor către o casă din lac este intercalată cu imagini ale unei îndrăznețe evadări în închisoare condusă de Dominick a lui James, cu ochii de oțel și corpolent, cu o svastică tatuată pe ceafă. Când Becky și câinii ei (Diego și Dora … drăguți) ajung la casa lacului, tânăra descoperă că tatăl ei și-a invitat iubita Kayla ( Amanda Brugel ) și fiul ei Ty (Isaiah Rockcliffe) pentru weekend. Vedeți, mama lui Becky a murit nu cu mult timp în urmă. Ei bine, cel puțin în urmă cu puțin timp în urmă pentru ca Becky să se simtă bine de la distanță cu tatăl care merge mai departe. Deci, tensiunea este deja mare când Dominick și câțiva dintre prietenii săi bat la ușă în căutarea unei chei.

Restul „Becky” se desfășoară așa cum v-ați aștepta de la descrierea complotului. De fapt, devine destul de amorțit în previzibilitatea sa după ce pisica și șoarecele sunt la locul lor și se străduiesc să încerce să se găsească reciproc. Becky este departe de casă când sosește Dominick, ceea ce îi permite să se joace cu invadatorii de acasă, așa cum a făcut Kevin în „Singur acasă”, dar cu mult mai multă gore. Becky este pur și simplu mai inteligentă decât atacatorii ei și poate să manevreze în jurul lor în moduri care, bine, duc la moarte. Cu toate acestea, misiunea lui Dominick este bizar nedefinită (sensul cheii este lăsat vag în mod intenționat într-un mod care crede că este inteligent, dar pare să scadă miza) și astfel devine o poveste clasică a binelui împotriva răului. În acest caz, binele este o fată adolescentă, iar răul este un grup de condamnați naziști scăpați.

Cea mai mare problemă este că Becky este o viziune subțire de hârtie a unui adolescent supărat cu o mamă moartă. Abia e chiar un arhetip. Nu este vina lui Lulu Wilson, dar se pare că nimeni nu a încercat vreodată să intre sub pielea acestui personaj din titlu pentru a adăuga chiar și cea mai îndepărtată cantitate de dezvoltare. Dominick devine mai mult într-o scenă în care se simte de parcă ar fi fost trădat de un gigant al unui bărbat numit Apex (un Robert Maillet eficient ) decât Becky în întregul film. Flashback-urile aduse mamei de pe patul de moarte se simt ieftine și totul arăta într-o interpretare masculină adultă a vieții fetei adolescente. Dacă nu ne pasă de Becky, întreaga afacere devine cel mai bine o întreprindere goală.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 33m 2020 523 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • WaawRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar