Beauty and the Beast - Frumoasa și Bestia (2017) online subtitrat

Beauty and the Beast
Beauty and the Beast – Frumoasa și Bestia (2017)

În micul oraş Villeneuve, Belle (Emma Watson), o tânără luminoasă, cu un spirit liber, care iubeşte să citească, îşi vede de treburile monotone de zi cu zi. Ea locuieşte cu tatăl său, Maurice (Kevin Kline), un artist singuratic. Deşi este frumoasă şi binevoitoare, locuitorii oraşului nu ştiu ce să creadă despre ea, rămânând pentru ei o enigmă. Refuză constant avansurile neobosite ale arogantului Gaston (Luke Evans), ignorându-l cu desăvârşire. Printr-o întâmplare nefericită, tatăl lui Belle ajunge prizonier în castelul Bestiei (Dan Stevens), iar Belle pleacă în căutarea lui, în găseşte şi îl salvează, dar plăteşte un preţ – rămâne prizonieră în castel, în schimbul libertăţii tatălui său. Ea se împrieteneşte cu slujitorii castelului, care speră în secret că Belle este cea care va rupe vraja. Dată fiind relaţia conflictuală dintre ea şi Bestie, romantismul nu pare să fie o opţiune pentru cei doi, însă Belle este blândă şi iubitoare şi are abilitatea de a privi dincolo de înfăţişarea celui care o ţine prizonieră. La rândul său, Bestia poate să fie o fiinţă generoasă şi protectoare. El îi pune la dispoziţie biblioteca sa şi o amuză pe tânăra prizonieră cu stângăcia şi glumele lui, ajungând să se bucure împreună de lectură. Ea îl inspiră să devină o persoană mai bună, iar el începe să îşi dorească să trăiască din nou.

Prin urmare, a fost totul inevitabil ca o proprietate la fel de adorată ca „Beauty and the Beast” din 1991, primul film de animație care nu doar să concureze în categoria „Best Picture” a lui Oscar, ci și să înregistreze nota de box-office de 100 de milioane de dolari, să primească un secol XXI. makeover după „Cenușăreasa” și „ Cartea Junglei ” au urmat primirea primită de la un birou la nivel mondial pentru „Alice în Țara Minunilor”.

Concluzia: acest muzical glorioasă de modă veche, cu trappings gee-whiz este o frumusețe amețitoare de observat (cu un decor de aur rocococ suficient pentru a brădi toate proprietățile lui Trump) și este orice altceva decât o reinterpretare bestială a unui basm la fel de vechi timp. De asemenea, este binevenită prezentarea mai incluzivă a dragostei în diferitele sale forme, care depășesc curtea dulce incomodă între boierul de carte creier, curajos și cu minte independentă Belle ( Emma Watson , foarte prețuită pentru portretizarea ei guduitoare a lui Hermione Granger în cele opt filme Harry Potter ) și prințul blestemat, sub aspectul temeinic al unei creaturi cu față de bizon, cu coarne de berbec ( Dan Stevens, din „Downton Abbey”, ai cărui ochi albaștri sensibili îl servesc bine pe fondul tuturor capcanelor sale de blană de blănuri CGI).

Cât despre acel „moment exclusiv homosexual” despre care ai auzit? Apare aproape de concluzie atunci când LeFou, un personaj de comic-relief adus la viață de Josh Gad (vocea lui Olaf omul de zăpadă din „ Frozen ”), care are în mod clar o crăpătură nerecomandată a omului pe amicul său voluminos și înfocat Gaston ( Luke Evans din „Fata în tren”), dansează trecător cu un partener de sex masculin. Asta e. Dacă copiii tăi nu sunt răsfățați de păpușa Ken în clădirea lui Michael Keaton din „ Toy Story 3 ”, vor fi bine aici, mai ales având în vedere că relația centrală din această fantezie evaluată în PG promovează practic bestialitatea.

Totuși, aceasta este o cofetărie mult mai densă și mai lungă, cu o durată de 45 de minute considerabilă, una care nu coboară întotdeauna la fel de ușor ca tortul cu mâncare de înger mai puțin împodobit, dar mai ușor decât aerul, care era originalul. Este adevărat că inima mea a mers din nou în fața valsului, în timp ce Emma Thompson a exprimat-o pe doamna Potts care o onorează pe predecesoarea ei de ceainic subliniată, Angela Lansbury, îndrăgind călduros tema titlului. Dar nu m-am putut abține să simt că filozofia mai mult-mai-ascunsă care se ascunde în spatele multor aceste remake-uri cântărește nu doar povestea, ci și câteva spectacole cheie. Această „Frumusețe” este adesea adâncită de un blockbuster bloat.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

2h 9m 2017 1.021 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • MixdropRomana - HD
  • HqqRomana - HD
Informatie
Actori
Background

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar