Batman Unlimited: Mechs vs. Mutants (2016) online subtitrat

Batman Unlimited: Mechs vs. Mutants
Batman Unlimited: Mechs vs. Mutants (2016)

Batman se întoarce sa faca ceea ce face el cel mai bine sa protejeze cetățenilor din Gotham City – în a treia tranșă din seria “Batman Unlimited”, BATMAN UNLIMITED: mechs VS. Mutanti. Atunci când omu de știință Mr. Freeze activează ultima sa invenție care o testeaza pe doi dintre criminali cei mai formidabili din Gotham City – Killer Croc si Bane – lucrurile merg din ce în ce mai rău. Transformândui pe acestea în monștri mutanti pe care îi foloseşte pentru a pune stăpânire pe Gotham. Acum este momentul în care Batman şi echipa sa de super-eroi intervin, pentru a salva lumea.

Într-un an care a văzut lansarea unor filme animate cu Batman foarte întunecate, orientate către mulțimea mai veche, și anume Bad Blood și The Killing Joke (amândoi mi-au plăcut imens), Batman Unlimited: Mechs vs. Mutants își propune să satisfacă copiii. La urma urmei, fiecare grupă de vârstă are nevoie de un Cruciat Caped pentru care se pot înrădăcina. Dar adevărata problemă este, o face bine?

Cu mult înainte ca Warner Bros. să ne aducă oferte de Batman animate PG-13 și chiar R, au reușit să distreze toate grupele de vârstă cu emisiuni TV precum Batman: Seria animată, Batman Dincolo și Batman: The Brave and the Bold . Fiecare dintre aceștia a putut să spună povești sofisticate, fără să depășească limitele standardelor și practicilor.

Seria directă de video Batman Unlimited a debutat în 2015, primele două înregistrări fiind Animal Instincts și Monster Mayhem . Spun dintr-o linie de jucării, aceste povești i-au plasat pe Batman și pe cei mai apropiați aliați ai săi în situații lipicioase pe care mulți spectatori mai în vârstă le-au batjocorit – dar, probabil, mulți copii le-au plăcut. Și asta a fost punctul de la început. Da, urmărirea lui Batman care călărește un T-Rex cibernetic care ar trage lasere a fost destul de absurd, dar am considerat că aceste două filme sunt plăcute pentru ceea ce erau.

Din păcate, nu pot spune același lucru pentru Mechs vs. Mutants .

Acest film special ar putea fi cel mai bine descris ca „ Pacific Rim with Batman”, doar că nu există prea multă poveste. De fapt, s-a simțit ca un slugfest aproape non-stop de la început până la sfârșit. Am înțeles că copiii vor să vadă acțiune, dar sunt acele mici momente de personaj care se potrivesc cu noi, indiferent de vârstă. Pentru a fi sincer, nu este nimic memorabil pe acest front.

Pe partea pozitivă, Batman însuși trage asupra tuturor buteliilor, în timp ce Roger Craig Smith se întoarce din nou pentru a-i împrumuta conductele lui The Dark Knight. De când a debutat ca personaj în jocul video Batman: Arkham Origins , el s-a simțit întotdeauna ca o potrivire naturală și este posibil unul dintre cei mai buni actori vocali care au locuit vreodată în rol.

Fanii vor fi probabil încântați să știe că Will Friedle, care l-a exprimat pe Terry McGinnis în Batman Beyond , își reamintește rolul de Nightwing, dar își ia un scaun din spate pe placul lui Green Arrow, The Flash și Robin.

Da, ai citit corect ultima frază; Red Robin / Tim Drake au ieșit și Robin / Damian Wayne este înăuntru. Are sens, deoarece Damian în prezent îmbrăcă costumul Robin în benzi desenate, dar caracterizarea lui se simte în orice caz. Linia matură de filme de animație lansate în ultimii ani l-a bătut în cuie: El este arogant, intitulat, extrem de inteligent și absolut mortal. Știi, tot ce ai aștepta de la cineva crescut de Liga Asasinilor.

Din păcate, acest Damian nu este unul dintre aceste lucruri. În timp ce crește în rolul de detectiv junior, el pare foarte nesigur pe sine și face greșeli rookie. De fapt, unul dintre primele lucruri pe care le vedeți implicându-l este atunci când face o scufundare de pe acoperiș, mult pentru amuzamentul The Joker. Modul în care „vocea” lui este scrisă este mai asemănător cu Tim Drake în The New Batman Adventures și pur și simplu nu s-a simțit corect. Ceea ce este și mai rău este că relația tată-fiu dintre el și Batman este destul de mult glosată.

Băieții care sunt folosiți sunt o pungă mixtă. Pe măsură ce Penguin manipulează un domn ambiguu din punct de vedere moral să preia Gotham City și, bine, înghețându-l, angajează aprecieri precum Bane, Killer Croc, Clayface și Chemo, fiecare fiind umflat în proporții asemănătoare cu Kaiju. Fără îndoială, selectate din cauza naturii lor brutale, depinde de Batman și Green Arrow să facă costume mach gigant pentru a combate aceste răutăți, de aici referința mea anterioară Pacific Rim . Doar nu conta pe scenele de luptă pentru a fi prea interesant.

Sincer, cele mai distractive momente care au venit din partea răufăcătorilor au fost prin cameo. Când Penguin și Mr. Freeze se plimbă prin Arkham Asylum, aproape de începutul filmului, pentru a-și asambla echipajul, ni se oferă scurte imagini la menționatul Joker, Two-Face și Hush, care își face debutul surpriză în animație. Voi continua să sper că povestea care poartă numele lui Hush într-o zi va fi adaptată la un film de animație PG-13.

Animația în sine poate fi uneori un pic distinsă, dar cred că vizualele sunt destul de robuste și îmi place cum seria Unlimited și- a stabilit propriul ton. Faptul că aspectul lui Gotham City este un minunat omagiu adus lui Batman Beyond mi- a pus un zâmbet pe față încă din minutele de deschidere ale filmului care a început această serie.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 12m 2016 354 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • MixdropRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar