Batman: The Killing Joke (2016) online subtitrat

Batman: The Killing Joke
Batman: The Killing Joke (2016)

Bătălia psihologică dintre Batman și Joker continuă la cote extrem de înalte și primejdioase. În timp ce Batman este pe urmele Prințului Clovn al criminalității, acesta urzește deja un plan ingenios și malefic prin care să le dea lovitura de grație comisarului Gordon și fiicei acestuia, Barbara. Joker intenționează să atace familia Gordon pentru a face o demonstrație diabolic de perfidă, care să îi reflecte ca într-o oglindă propria decădere morală și cufundarea în tenebrele nebuniei. Însă Batman, care reușește să fie întotdeauna cu un pas înaintea infractorilor, își dă silința să îi zădărnicească planurile mai aprig ca niciodată.

Spre deosebire de aproape toate celelalte caracteristici anterioare ale Universului animat DC, The Killing Joke a primit un spectacol teatral Fathom. Luni seara, filmul a câștigat 3,1 milioane de dolari pe doar 1.325 de ecrane prin doar două spectacole la fiecare teatru, în timp ce a câștigat încă 600 de dolari marți pentru o cumă de 3.775 milioane de dolari. Nu am putut să particip la proiecții din cauza conflictelor, dar sunt un mare fan al evenimentelor teatrale speciale de genul acesta.

Apelul acestui titlu particular este destul de evident. Este una dintre cele mai populare povești de benzi desenate Batman / Joker scrisă vreodată și se află alături de The Dark Knight Returns de Frank Miller ca fiind unul dintre poveștile Batman „mature / adulte” din anii 1980, care au ajutat personajul și mediul să realizeze o anumită cantitate de respectabilitate.

Și, ca bonus, i-ați obținut pe Kevin Conroy și Mark Hamill (care au definit Batman și The Joker pentru generații de fani, mulțumită Batman: Seria animată și apoi, în cele din urmă, seria de jocuri video Batman Arkham ) care fac vocalele, împreună cu cele populare favorită Tara Strong ca Batgirl.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 12m 2016 581 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • MixdropRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar