Barefoot - Desculț spre fericire (2014) online subtitrat

Barefoot
Barefoot – Desculț spre fericire (2014)

Jay (Scott Speedman) este un pierde-vară care provine dintr-o familie foarte bogată, dar nu se înţelege deloc cu tatăl lui şi a plecat de acasă pentru a scăpa de rigorile şi pretenţiile acestuia. Viaţa lui este extrem de zbuciumată, schimbând femeile foarte des şi pariază bani pe care nu-i are, ceea ce-l face dator la un personaj tare dubios care-l ameninţă că dacă nu-i returnează cei aproape 40 de mii de dolari într-o săptămână va avea de suferit. Pentru a înrăutăţi lucrurile şi mai tare, el ajunge la închisoare pentru agresiune şi este eliberat condiţionat, fiind nevoit să-şi găsească neapărat un loc de muncă, astfel că ajunge să dea cu mopul într-un spital de psihiatrie.

La acel spital vine şi Daisy (Evan Rachel Wood), o fată tulburată care pare că nu ştie pe ce lume se află, în picioarele goale, dorind să se interneze. După ce este agresată de un individ din personalul spitalului, Jay intervine şi o salvează din mâinile acestuia. Daisy se teme să mai rămână în spital şi îl urmăreşte până afară pe Jay care hotărăşte s-o ia cu el. Cum mai devreme fusese invitat la nunta fratelui său mai mic şi şi-a minţit părinţii că lucrează în administraţia spitalului şi are o relaţie cu o asistentă medicală, Jay caută cu disperare o femeie care să pretindă că e asistentă şi că este iubita lui, dar stripteozele pe care le cunoaşte el îl refuză să intre în acest joc, astfel că o instruieşte pe Daisy să se dea drept partenera lui.

Jay plănuieşte să se folosească de nunta fratelui ca să-i ceară bani tatălui său pentru a-şi plăti datoria către cel care-l ameninţă sub pretextul că începe o afacere şi are nevoie de ceva capital. Odată ajunşi acolo, chiar dacă se comportă cam ciudat şi este mai aeriană, Daisy este imediat îndrăgită de mama lui Jay.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 30m 2014 861 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • JetloadRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar