Barbershop: The Next Cut (2016) online subtitrat

Barbershop: The Next Cut
Barbershop: The Next Cut (2016)

Au trecut mai bine de 10 ani de la ultima noastră programare făcută la salonul de frizerie al lui Calvin (Ice Cube). El și vechea lui echipă de frizeri, inclusiv Eddie (Cedric The Entertainer), practică încă aceeași meserie, chiar în același loc. Evident, frizeria din Chicago a suferit schimbări majore. Cea mai vizibilă este distribuția mixtă a frizerilor, într-un spațiu în care pe vremuri totul era făcut de bărbați. Doamnele aduc cu ele propriul farmec, de la multă bârfă, la provocarea băieților la fiecare pas. În ciuda vremurilor bune și a camaraderiei din frizerie, comunitatea din jur nu arată prea bine, Calvin și colegii fiind forțați la un efort deosebit pentru a salva nu numai vechea frizerie, dar și cartierul în care aceștia își desfășoară activitatea.

Această măsură răspunde la creșterea statisticilor privind violența și este campionată de fostul angajat Jimmy ( Sean Patrick Thomas ). Jimmy a tranzacționat în clippers-urile sale pentru politică, un meci perfect pentru persoana mai holten-than-you de care ne amintim din primul film. La fel ca orice altceva menționat în frizerie, ideea lui Jimmy este întâmpinată de discuții intense, pro și contra. În cele din urmă, cineva sugerează utilizarea lui Calvin ca zonă sigură pentru un armistițiu de 48 de ore între fracțiuni de cartier rivale. În timpul armistițiului, tunsorile vor fi gratuite pentru oricine. Barber Jerrod ( Lamorne Morris ) creează un hashtag de social media, iar povestea principală „Barbershop: The Next Cut” este pusă în mișcare.

Ca și predecesorii săi, aceasta este o piesă de ansamblu. Povestea centrală este fiul lui Calvin, Jalen (Michael Rainey, Jr.), un adolescent care alungă după regulile rigide ale părinților săi. El și tovarășul său, Kenny (Diallo Thompson) simt atracția înșelătoare de a se alătura echipei locale și o mare parte din suspansul filmului se bazează pe dacă duo-ul va ceda ispitelor. Calvin și soția sa, Jennifer (Jazsmin Lewis) simt potențialul seducției lui Jalen în violență și cred, așa cum fac mulți părinți, că el este condus de prietenul său decât să fie urmat. Acest lucru creează unele scene de tensiune bine acționate între Calvin și tatăl lui Kenny, Rashad (comun).

Rashad este căsătorită cu personajele mele preferate de la original, Terri (Eve). El a preluat scaunul ei, în timp ce ea hobnobs cu celebrități în meseria ei de profil. Urlând în continuare despre sucul ei de mere și atitudinea suficient de leagănă pentru a găzdui solo „VH1 Divas”, înfățișarea Terri se înfățișează în spiritul obraznic, fără reținere, care pătrunde pe scenele magazinului. Subiectele dezbaterilor zboară, iar cele mai incorecte răspunsuri politice continuă să plouă de pe gura lui Eddie, omul de stat al magazinului. Vă puteți aminti controversa uriașă cu privire la comentariile hilare de nepotrivite ale lui Eddie despre Dr. Martin Luther King, Jr. și Rosa Parks în „Barbershop”, iar asta a fost înainteTwitter a existat. Cine știe ce proaspete comentarii ale lui Hell Eddie, la fel de hilar și nepotrivite, se vor dezlănțui acum că media socială abundă?

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 52m 2016 531 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • MixdropRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar