Banshee sezonul 4 online subtitrat

Incheiat 8 Episoade
Banshee
Oamenii uită adesea de Banshee , cuibărit în liniște, așa cum se află la îndepărtatul cadranului de cablu de pe Cinemax. Pe parcursul derulării sale (care se încheie acum cu cel de-al patrulea sezon), Banshee a făcut multe lucruri și a explorat multe fațete ale cămăruței surprinzător de violente din Banshee, Pennsylvania. Deși emisiunea s-a concentrat inițial pe legăturile dintre comunitatea Amish și oraș, de atunci s-a extins pentru a include o rezervație autohtonă locală americană, mafioți ruși, site-uri negre guvernamentale, neo-naziști și, acum, oameni de dealuri cu metode.

În capitolul său final, Banshee face un salt de doi ani care servește ca un fel de resetare. Dar, reunește și multe părți disparate ale emisiunii. Poate potrivit pentru un spectacol din amurgul său, tonul este de jale (cel puțin în aceste primele trei episoade). Hood simte pe deplin greutatea morții lui Gordon ( Rus Blackwell ), a adducției lui Job ( Hoon Lee ), a relației încordate cu fiica sa ( Ryann Shane ) și a morții lui Siobhan ( Trieste Kelly Dunn ). Aceste fantome îl bântuie puternic, până când Rebecca ( Lili Simmons ) vine în mod neașteptat să-l salveze. Rebecca a fost adesea unul dintre punctele principale de legătură dintre Hood și unchiul ei puternic, Kai Proctor (Ulrich Thomsen ), dar în noul sezon, aceasta devine narațiunea motrice.

Vizualizatorii vor găsi că setările din Banshee s-au schimbat după saltul de timp, dar relațiile rămân aceleași. Brock ( Matt Servitto ) este acum șeriful pe care intenționa să fie întotdeauna, cu Kai în funcția de primar. Carrie ( Ivana Milicevic ) s-a mutat într-o casă retrasă pe care o renovă pentru a-și păstra mintea de durerea personală (în timp ce face o muncă de vigilent noaptea), iar Sugar ( Frankie Faison ) este încă la barul său, locul de întâlnire al bandei. Însă Banshee are acum un criminal în serie, cu cel care poate sau nu este conectat la grupul neonazist condus de Calvin Bunker ( Chris Coy ), care are o legătură cu Kai și cu multe alte fețe cunoscute prin comerțul cu droguri ( și amintiți-vă, desigur, că fratele său reformat Kurt -Tom Pelphrey - se află în forța poliției).

 Dar, în centrul său, Banshee nu s-a schimbat niciodată cu adevărat. A fost întotdeauna povestea unui bărbat fără nume, care în schimb scoate unul din șeriful mort pentru a fi numit Lucas Hood ( Antony Starr ). Banshee este o poveste de identitate, iar Hood se maschează ca ofițer de poliție atunci când este cu adevărat un criminal este doar una dintre numeroasele explorări ale spectacolului din acest conflict. Se joacă în povestea fiecărui personaj: bărbați și femei care aleargă din trecutul lor sau pur și simplu îl descoperă sau ajung la termeni cu cine sunt față de cine doresc (sau cine îi doresc alții). Sunt bune? Rău? Sau cum își justifică acțiunile față de familiile lor, de societatea lor, de ei înșiși?
1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (3 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

50m 2016 1.019 vizionari

Background
Comentarii 0

Warning! This link is a trap for bad bots! Do not follow this link or you're IP adress will be banned from the site!