Band of Robbers (2016) online subtitrat

Band of Robbers
Band of Robbers (2016)

Huck Finn, un infractor, speră să lase în urmă trecutul zbuciumat odată cu eliberarea din închisoare. Însă prietenul său și cel cu care a desfășurat activitățile infracționale, Tom Sawyer, are alte planuri. Determinat să nu renunțe la visul său din copilărie, acela de a deveni un om putred de bogat, Tom crează Gașca de Hoți, invitându-i pe amicii săi, Joe Harper și Ben Rogers, să i se alăture pentru a găsi o comoară legendară. Însă socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg, planul lui Tom este dat peste cap, iar consecințele vor fi dezastruoase. Cei patru bandiți vor fi nevoiți să îi facă față lui Injun Joe, un vânător de comori decis să îi elimine din peisaj.

Acest film, scris și regizat de Aaron Nee și Adam Nee , se deschide cu „Observația” din „Aventurile lui Huckleberry Finn ” de Mark Twain . Știți (bine, presupun că știți), puțin despre „Persoanele care încearcă să găsească un motiv în această narațiune”, etc. Lucrul pe care ți l-ar spune un profesor de engleză era ironic sau satiric sau ceva de genul. În acest moment, s-ar putea să vă gândiți: „Cum este acest film numit„ Band of Robbers ”cu Huck Finn? și destul de curând răspunde la întrebarea ta.

Este o poveste a lui Huck Finn și a lui Tom Sawyer, doar că este transpusă până în zilele noastre, așezată într-un loc nespecificat plin de soare, care nu este sudul american așa cum este descris în opera lui Twain. Și, Huck și Tom sunt acum bărbați tineri. Iar titlul de „trupa de tâlhari” nu iese din nicăieri, sintagma apare în „Aventurile lui Tom Sawyer” într-o scenă în care titlul său de mizerie sugerează formarea „trupei lui Tom Sawyer”.

Vi se pare o idee bună? Dacă da, poate vă va plăcea acest film mai mult decât am făcut-o, deoarece cred că este o idee proastă, care este prost făcut în cel puțin două moduri, poate trei, dar, oricât de multe sunt toate fatalele. Filmul se deschide cu un flashback al lui Tom și al lui Huck ca băieți, iar Huck amintind „Tom era cel mai apropiat lucru al unei familii reale pe care o aveam. El a văzut o lume în care eram doar o aventură departe de dispariția tuturor problemelor noastre. ” Nu sună deloc ca vocea lui Twain pentru Huck Finn, narator sau proza ​​proprie a lui Twain, apropiată de cea de-a treia persoană, folosită în „ Tom Sawyer ”. Obisnuieste-te cu asta. În universul acestui film, adultul Huck ( Kyle Gallner)) este o reproșare sufletească și, poate, reticentă, care iese dintr-un stint de închisoare, în timp ce Tom (co-regizorul Adam Nee) este un polițist care își folosește poziția ca acoperire pentru a face probleme, toate acestea, în acest caz, centrate în jurul comorii. -căutarea. Căutarea comorii este, desigur, o temă în poveștile originale ale lui Twain, iar prima jumătate de oră a filmului găsește lui Tom inginerie o schemă de tâlhărie de amanet care se interpretează ca o imitație foarte slabă a „ Rachetei cu sticle ” a lui Wes Anderson . Inflexiunile vocale ale lui Nee iau o notă de Owen Wilsonîn timpul tentativei comedii a lui Tom, explicându-i planul său de minune pentru complici. Furtul propriu-zis este complicat atunci când Tom este trântit cu un nou partener în ritmul său, chiar în ziua jafului. Ea este fiica … așteptați-o … a unei figuri puternice din oraș … da … este Becky Thatcher, interpretată aici de Melissa Benoist , acum ” Supergirl ” TV , care poate ajunge la unicul motiv pentru care acest film se termină citat oricând oriunde . Da, Hannibal Buress este și el în distribuție, dar este atât de slab folosit, încât ai tendința să uiți asta, sau vrei să o uiți, de dragul lui.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 35m 2016 386 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • JetloadRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar