Baked in Brooklyn (2016) online subtitrat

Baked in Brooklyn
Baked in Brooklyn (2016)

Baked in Brooklyn (2016) David este un proaspăt absolvent de colegiu care isi pierde locul de muncă de la o firmă de consultanță. Cu toate ca este un tânar foarte muncitor, tenace și creativ, asta nu e suficient pentru a păstra un loc de muncă. Cu nici un venit, el gaseste soluția in vânzarea de marijuana. În scurt timp, acesta se află în topul câștigurilor și este cel mai bun din afacere. Cu o prietenă care nu-l sprijină și cu o creștere enormă a clientelei, ce îi depășește oferta și capacitatea de lucru, amenințările tot mai mari de a fi prins sau ucis îl fac pe David să-și dea seama, în curând, că se află în probleme până peste cap și că nu le mai poate gestiona.

David (Josh Brenner) a absolvit recent colegiul și are el însuși un loc de muncă decent, între 9 și 5 locuri de muncă, în calitate de consultant. Când se petrece cu prietenii săi, el o întâlnește pe Kate (Alexandra Daddario), o femeie superbă care pare să iasă din liga sa. Au lovit-o repede și viața lui pare să fie completă, adică până își pierde locul de muncă. Disperat să câștige bani, David primește ideea strălucitoare de a începe să vândă buruieni, pentru a pune capăt. El postează un anunț pe Craigslist și vânzările sale trec pe acoperiș. În continuă mers și făcând picături, relațiile sale cu prietenii și cu Kate devin încordate. El doar se pierde în slujbă și, în loc să facă lucrurile greșite, nu se înecă decât mai adânc în probleme. Când furnizorul său Ace (Michael Rivera) devine ciupit, prima persoană în care suspectează să-l transforme este David.

BAKED IN BROOKLYN sună ca și cum ar putea fi următoarea mare comedie de stoner american, dar nu este așa. Abia este chiar o comedie. Există câteva momente cu adevărat amuzante în imagine, chiar dacă este ceva mai mult despre a pierde din evidență cine sunteți cu adevărat și de a ține la cunoștință persoanele care vă interesează cu adevărat. Josh Brener (INTERNSHIP) creează un personaj interesant, care poate fi un pic enervant uneori, dar, în general, este destul de simpatic și simpatic. Alexandra Daddario (TEXAS CHAINSAW 3D), ce poți spune despre ea? Este o actriță grozavă și extrem de superbă, am putut să o urmăresc ore în șir (poate suna puțin înfiorător, dar este adevărul). Personajul ei Kate nu ar fi putut fi mai perfectă. Este tipul de fată pe care orice tip geeky mic de hipster l-ar putea visa vreodată să aterizeze. Să-l privești pe David aruncându-i totul este demn. Cum naiba ar putea această drog să împlinească o relație cu cea mai frumoasă fată pe care ar putea spera să o găsească vreodată? Se întâmplă, dar până în acest moment în film, începi să te îndrăgostești de personaj. Intențiile sale sunt destul de bune, dar când ești tânăr de douăzeci și ceva de ani, nu întotdeauna luați cele mai bune decizii. Povestea este cam previzibilă, dar performanțele sunt cu adevărat bune și este ușor de legat de toată lumea. Am sperat la un film mai amuzant, dar această poveste despre viață și learing era încă foarte interesantă și editată destul de frumos. Scrise de David Shapiro și regizate de Rory Rooney, aceste prime cronometre au un impact destul de mare în prima oară ca producători de film. Intențiile sale sunt destul de bune, dar când ești tânăr de douăzeci și ceva de ani, nu întotdeauna luați cele mai bune decizii. Povestea este cam previzibilă, dar performanțele sunt cu adevărat bune și este ușor de legat de toată lumea. Am sperat la un film mai amuzant, dar această poveste despre viață și learing era încă foarte interesantă și editată destul de frumos. Scrise de David Shapiro și regizate de Rory Rooney, aceste prime cronometre au un impact destul de mare în prima oară ca producători de film. Intențiile sale sunt destul de bune, dar când ești tânăr de douăzeci și ceva de ani, nu întotdeauna luați cele mai bune decizii. Povestea este cam previzibilă, dar performanțele sunt cu adevărat bune și este ușor de legat de toată lumea. Am sperat la un film mai amuzant, dar această poveste despre viață și learing era încă foarte interesantă și editată destul de frumos. Scrise de David Shapiro și regizate de Rory Rooney, aceste prime cronometre au un impact destul de mare în prima oară ca producători de film.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 26m 2016 464 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • MixdropRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar