Bad Santa 2 (2016) online subtitrat

Bad Santa 2
Bad Santa 2 (2016)

Alimentat de whiskey-ul de proastă calitate, lăcomie şi ură, Willie face din nou echipă cu micul şi furiosul său partener, Marcus (Tony Cox), pentru a distruge o gală de caritate organizată in Ajunul Crăciunului. Şi de această dată aventurii i se alătură ,,puştiul” supraponderal şi mereu exaltat, Thurman Merman (Brett Kelly), o rază a soarelui de 110 kilograme al cărei scop este să scoată la iveală bruma de umanitate existentă în Willie. Problemele cu figura maternă ies la iveală atunci când îşi face apariţia câştigătoarea Premiului Oscar Kathie Bates, în rolul detestabilei Sunny Soke, o mamă desprinsă parcă dintr-un film de groază. O scorpie de dimensiuni cosmice, Sunny ridică ştacheta şi implicit ambiţiile grupului, în timp ce cumva reuşeşte să scadă standardele comportamentului delincvent. Willie este şi mai chinuit acum de dorinţa tulburătoare de a-i intra în graţii voluptoasei şi graţioasei Diane (Christina Hendricks), directoarea galei de caritate, o femeie cu o inimă de aur şi un libido de oţel.
Originalul „Bad Santa”, cu Billy Bob Thornton în rolul principal al carierei (numele propriu al personajului este Willie Stokes, dar puțini din film sau din afara lui îl numesc vreodată așa), a fost un film indie, regizat. de Terry Zwigoff și executiv produs de Joel și Ethan Coen , o fuziune în mod intenționat urâtă a unei imagini istovite și comedie neagră, cu o notă de povestire răscumpărătoare care a ridicat-o aproape umanist. Deși într-un mod foarte crud. În timp ce filmul nu a înregistrat marca casierilor de 100 de milioane de dolari pe plan intern, a fost puțin mai bun decât ceea ce ați numi un film de cult.

Brandul „Bad Santa” este puternic în alte locuri care contează. Uitați-vă la distribuție pentru continuarea: Thornton, Tony Cox și bietul Brett Kelly (care a jucat rolul trist dar extrem de nepătrunzător al copilului de snotnose Thurman Merman) s-au întors, iar noii includ lumini precum Kathy Bates și Christina Hendricks . Octavia Spencer se prezintă pentru un cameo, jucând un cârlig care este angajat să-l cedeze pe Thurman, în vârstă de 21 de ani, de „cireșul” său. Pe coloana sonoră apare versiunea lui Bob Dylan „Winter Wonderland”. Gândiți-vă: Bob Dylan nu poate fi deranjat să meargă în Suedia pentru a ridica premiul său Nobel, dar va lăsa continuarea „Bad Santa” să folosească una dintre piesele sale.
Această continuare este regizată de Mark Waters , ale cărei „ fete medii ” au sugerat cu tărie să știe amuzant. Filmografia sa ulterioară, care include „Mr. Popper’s Penguins „, sugerează cu tărie mojo pierdut. Din start-ul este clar că Waters nu este atât de puternic în zonele în care Zwigoff a excelat, ca o caracterizare credibilă. Dar pentru cerințele acestui anumit film în acest moment, aici nu trebuie să fie.

Filmul începe cu Willie de la Thornton, din nou în apele depresiei alimentate de alcoolism și flirtează cu sinucidere. El a fost salvat de o vizită aparent inoportună de la acum, vecinul Thurman, care aduce informații de la Marcus lui Cox. Willie este mai puțin decât încântat să audă de la partenerul său de odinioară în crimă (telespectatorii primului film vor aminti că lucrurile dintre cei doi nu s-au încheiat bine atunci) și cu atât mai puțin încântați când a fost convins să viziteze Chicago, unde Willie învață creierul. în spatele unui nou loc de muncă se află mama sa criminală îndepărtată, Sunny (Bates). Trio-ul va fi sub acoperire pentru a jefui o caritate populară și profitabilă pentru copii, dar este în regulă, într-adevăr, pentru că șeful strâmb al carității își scapă aproape toate câștigurile pentru propria îmbogățire. Said head are o soție frumoasă, interpretată de Hendricks, care este complet nevinovat și, de asemenea, un alcoolic în recuperare. Îi face milă de Willie, care are probleme să țină lucrurile laolaltă, chiar dacă el are rostul.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 32m 2016 383 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • JetloadRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar