Bad Frank (2017) online subtitrat

Bad Frank
Bad Frank (2017)

Viața lui Frank Pierce se schimbă pentru totdeauna atunci când un trecut deranjant reapare și ceva prețios este luat de la el, masca sa de sănătate se desprinde și descoperă nevoia de a fi violent din nou.

Bad Frank este o dramă / thriller care pornește într-un ritm lent care îți oferă timp pentru a cunoaște fiecare dintre personajele principale înainte ca rahatul să lovească fanul. Mi-a plăcut felul în care s-a spus povestea în primul act în care Frank, care pare să aibă o viață fericită, trăind într-o zonă liniștită de suburbie alături de soția sa, arată semne ale problemelor sale de furie venite în prim plan înainte de a-și calma și îmbutelia emoțiile. . În cea mai mare parte, el pare să-l țină sub control, dar cele mai mici lucruri îl pot opri. Spre sfârșitul primului act, cineva din trecutul său apare și îl pune într-o situație din care nu poate ieși. Odată ce se întâmplă acest lucru, filmul trece în overdrive și Frank devine violent.

Cu toate acestea, odată ce a doua acțiune se apucă, începe să trage un pic și Frank face câteva alegeri care fac să pară că nu se grăbește prea mult să se răzbune, ceea ce împiedică cu adevărat restul filmului.

În afară de problemele necorespunzătoare de filmare, am considerat că povestea în general nu este rea. Învățarea de bucăți și bucăți din trecutul lui Frank a fost destul de interesantă și a arătat că nu era cineva cu care să se încurce. Kevin Interdonato face o treabă excelentă ca cineva care este constant în contradicție cu furia lui.

Punctul culminant al acestui film pentru mine este cu siguranță actoria. Fiecare personaj are ceva de ascuns și arată prin performanțele fiecărui actor, în special Kevin Interdonato și Tom Sizemore. Când sunt pe ecran împreună, au chimie excelentă. Sunt foarte credibili ca parteneri vechi care au devenit dușmani. Chiar și personajele auxiliare, precum soția lui Frank, Gina (Clayton) și prietenul său apropiat, Travis (Heitklamp), fac o treabă excelentă!

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 43m 2017 405 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • MixdropRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar