Bad Boys for Life - Băieți răi pe viață (2020) online subtitrat

Bad Boys for Life
Bad Boys for Life – Băieți răi pe viață (2020)

Surprinzător, „Băieții răi pentru viață” nu este nici pe departe atât de rău cum ar indica programul său de zi de deschidere. Este cel mai bun dintre cele trei filme, oferind, în unele moduri ciudate, o corecție pentru plățile anterioare. Spre deosebire de original, acesta găsește o oarecare profunzime în personajele sale feminine; spre deosebire de cel de-al doilea, nu este o minciună excepțională de „Freebie and Bean” și „ Scarface”Al cărui timp de funcționare s-a simțit aproximativ 600 de ore. De această dată, detectivii Marcus Burnett (Martin Lawrence) și Mike Lowery (Will Smith) sunt mai atenți la cât de multe daune colaterale fac, chiar dacă acesta din urmă trebuie să fie amintit în mod constant pentru a-și tempera carnavalul. Nu mi-am cumpărat acest cârciumar „mai bun și mai blând Bad Boys” timp de un minut, dar asta nu înseamnă că m-am plictisit. Când punctul culminant începe să pună melodrama la nivel de telenovela în vârful exploziilor și jocului de armă, în timp ce canibalizează deschis ideile de la „ Omul Gemeni ”, a trebuit să admir îndrăzneala acestor alegeri.

Filmul se deschide cu acea secvență Porsche accelerată din trailer, cu Mike și Marcus angajându-și obișnuința nesocotire față de nevinovați, în timp ce se angajează în ceea ce arată ca urmărirea celui mai recent criminal din Miami. Se pare că toate cascadoriile sunt în serviciu pentru a-l duce pe Marcus la spital pentru nașterea nepoatei sale. Acum, un bunic – sau un „pop-pop” cum se numește el însuși – Marcus își reevaluează cariera de forță de ordine. Spre deosebire de partenerul său hothead, el are o soție și o familie și vrea să petreacă mai mult timp cu ei, decât cu sutele de criminali pe care i-a filmat. În cuvintele unei imagini de polițist amice mult mai bune, Marcus își dă seama că „îmbătrânește prea mult pentru acest rahat”. Mike încearcă să se răzgândească.

Între timp, ceva se produce în Mexic și mă refer literalmente la „bere”. O bruja autoproclamată pe nume Isabel Aretas ( Kate del Castillo ) execută o scăpare groaznică, „Tăcerea mielilor”, în stilul închisorii, reunindu-se cu fiul ei Armando (Jacob Scipio). Totul face parte dintr-un plan de ucidere a persoanelor care au pus-o pe Isabel în închisoare și soțul ei în mormânt. Unul dintre cei nefericiți este Det. Lowery, pe care Isabel îi poruncește fiului său să-l ucidă ultimul „ca să poată suferi”. Castillo își joacă rolul cu maximă duritate, atât de mult încât mi-aș fi dorit să plece doar după dușmanii ei înșiși, dar întreaga trăsătură a personajului vrăjitoare m-a îngrijorat că „Bad Boys for Life” avea să facă în mod jenant pentru brujería ceea ce Steven Seagal „Marcat pentru moarte” a făcut pentru voodoo.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

2h 4m 2020 1.171 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • MixdropRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar