Bad Boys - Băieți răi (1995) online subtitrat

Bad Boys
Bad Boys – Băieți răi (1995)

Vedetele de film Martin Lawrence și Will Smith , ambii actori comici, ambii talentați, au permis amândoi să vorbească prea mult pe parcursul acestui film. Dialogul se desfășoară la nesfârșit; ia în considerare, de exemplu, scena de bază în care ofițerul comandant citeste cei doi polițiști. El continuă și continuă, țipând la ei. Mai târziu țipă ceva mai mult.

Există, de asemenea, o mulțime de interludii curioase în care Lawrence și Smith fac rife verbale, întrerupându-se reciproc, flux de conștiință, terminând propozițiile celuilalt sau nu se deranjează să completeze gândurile deloc, să arate un fel de familiaritate ușoară, cred. Ne bucurăm că se cunosc atât de bine. Ne-am dori să le cunoaștem suficient de bine pentru a ne da seama ce cred ei că spun.

Complotul: Un maestru criminal ( Tcheky Karyo ) ingineră furtul de 100 de milioane de dolari în heroină de la vestiarul de la probele de la sediul poliției. Lawrence și Smith sunt repartizați în acest caz.

Smith o roagă pe Theresa ( Theresa Randle ), o legătura pe care o cunoaște, să țină un ochi deschis pentru role înalte. Destul de sigur, primește un apel de la un tip care se ridică la cer pe droguri și vrea să cheltuiască 2.000 de dolari. Îi cere prietenului ei Julie ( Tea Leoni ) să facă etichete. Julie nu este un prostituat, dar, ce naiba, tipul e atât de scăpat, se vor întoarce pe stradă cu aluatul în 15 minute.

Theresa este ucisă, într-o scenă urâtă și neplăcută. Julie este martoră la toate și ia legătura cu polițiștii. Există o subplotă neplăcută în care Lawrence, bărbatul familiei, trebuie să se prefacă Smith, burlaciul și să locuiască câteva zile cu Julie, în timp ce între timp soția lui devine suspectă, etc. Aceste lucruri nu sunt chiar reciclate de la vechi. filme de actiune; este din acele Idiot Plots în care oamenii nu prind nimic.

De exemplu, de ce apartamentul lui Lawrence este plin cu fotografii ale lui Smith? Lawrence este homosexual? Smith este iubitul lui? El vine cu o scuză în stil sitcom, pentru a ascunde faptul că sunt de fapt în apartamentul lui Smith. De ce Smith și fără răspuns este motivul pentru care Smith și-ar avea apartamentul umplut doar cu fotografii ale sale. Răspunsul, desigur, este că fotografiile sunt acolo pentru a susține dialogul crețat în vid.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 58m 1995 371 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • MixdropRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar