Backgammon (2016) online subtitrat

Backgammon
Backgammon (2016)

Când Lucian și Miranda sunt lăsați singuri într-un conac izolat pentru weekend, atracția lor reciprocă crește, precum și neliniștea lor față de locul fostului iubit al lui Miranda, care se poate ascunde undeva în casă.

Comunicatul de presă pentru „Backgammon” mi-a promis „tensiune sexuală, pericol și jocuri de minte între un grup de studenți”. De asemenea, facturează filmul ca „parte thriller sexual psihologic și parte mister clasic”. Acestea sunt afirmații intrigante concepute pentru a atrage spectatorii, așa cum ar trebui să facă toate marketing-urile bune. După ce am văzut „Backgammon”, pot să raportez că, la fel ca majoritatea pretențiilor de marketing, aceste afirmații sunt absolut neplăcute. Niciunul dintre actori nu este convingător ca student, și nu doar pentru că sunt vizibil prea bătrâni pentru acest rol. Părțile „și„ misterul ”implică o lovitură intelectuală neobișnuită, dar inofensivă, dar jocurile de minte implică poezie și jocuri de masă pentru copii.

Ceva este oprit din prima scenă, care implică sandvișuri de slănină și aluzii la iubita unui personaj văzând ceva care arăta sexual, dar nu a fost. Miranda ( Brittany Allen ) încearcă să-l înveselească pe Lucian ( Noah Silver ) după iubita sa Elizabeth ( Olivia Crocicchia) a luat cu asalt din cabina în care au fost retrase în tot weekendul. Tensiunea sexuală menționată mai sus ar trebui să fie între prietenii din copilărie Miranda și Lucien, dar actorii au chimie zero, iar dialogul banal nu le favorizează. „Aveți un sandviș cu slănină, hee-hee, hee!” spune Miranda. „Nu mi-e foame”, spune Lucian. „Este bine pentru tine, hee, hee, hee!” răspunde Miranda, ținând în mâini un sammy cu aspect delicios, delicios. „Dacă Elizabeth te iubește cu adevărat, se va întoarce și va vedea că a fost o greșeală! Hee-hee-hee!“

Nu de când Terul lui John Travolta din „ Pământul de luptă ” mi s-a prezentat un personaj care punctează al naibii de aproape fiecare propoziție cu un râs neînsuflețit. Allen, care dă una dintre cele mai proaste spectacole pe care le-am văzut vreodată într-un film, aplică acest tic dialogului din ce în ce mai îngrozitor (creditat la trei scriitori) pe care este nevoit să o rostească. Este atât de enervant încât vrei să silentezi coloana sonoră. Întrucât Miranda se presupune că este genul de seductoare Sybil Danning , Shannon Tweed sau Sylvia Kristel ar fi jucat dacă „Backgammon” ar fi fost făcută acum 30 de ani, Allen este forțat să exude de ceea ce regizorul Francisco Orvañanoscrede eronat că este sexualitatea. Allen alunecă în jurul întregului film, cu gura ușor agape ca bebelușul Gerber, scrâșnindu-și fața și chicotind la fiecare ocazie. Dacă personajul ei ar fi fost dezvăluit ca un extraterestru de pe o planetă îndepărtată, care a primit toate ideile ei despre femeia umană de la băieți de 12 ani, ar fi fost o întorsătură mai convingătoare de complot decât orice „Backgammon” oferă privitorului.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 4,00 din 5)
Încarc...

1h 29m 2016 425 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • WaawRomana - HD
  • HqqRomana - HD
Informatie
Actori
Background

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar