Baaghi: A Rebel For Love (2016) online subtitrat

बाघी
Baaghi: A Rebel For Love (2016)

Sia, o tânără rebelă, îl cunoaşte pe Ronny, un tânăr la fel de rebel, care ajunge la ea în oraş împotriva voinţei lui, fiind obligat de tatăl său să se înscrie la o şcoală de arte marţiale, în cadrul căreia să înveţe să fie disciplinat şi mai puţin recalcitrant. Deşi iniţial Sia nu vrea să-i acorde nicio şansă, atracţia dintre ei nu poate fi domolită, iar cei doi încep să se întâlnească tot mai des, până când sentimentele dintre ei îi atrag atenţia lui Raghav, un infractor periculos care ar face orice ca să n-o piardă pe Sia. Pentru a destrăma relaţia dintre cei doi îndrăgostiţi, Raghav trece la măsuri extreme şi îl împuşcă pe Ronny. Însă acesta reuşeşte să supravieţuiască şi se întoarce să se răzbune şi să îşi recupereze iubita.

Încercarea de a determina calea cuiva în viață poate fi adesea o provocare. Chiar și atunci când pare că a fost aleasă o direcție, poate apărea o mulțime de factori care să ne complice, să perturbe sau să ne îndepărteze de un drum mai pozitiv și, în schimb, să ne trimită în afara normei pentru a deveni un maverick pentru cei care altfel ar încerca să controleze. soarta noastră. Pentru un tânăr, Ronny ( Tiger Shroff ), disciplina și a rămâne în linie nu a fost un costum puternic. Încercând hotărât să-și urmeze propriul drum, Ronny se găsește în cele din urmă într-o călătorie către o academie de arte marțiale, o dorință a tatălui său care spera că îl va îndrepta. Dar, așa cum ar avea evenimentele, nu este atât de clar.

După ce s-a întâlnit și a căzut pentru un străin frumos, Sia ( Shraddha Kapoor ), accentul și viața lui Ronny par să vină la propriu, urmărind-o cu râșnie și bucurându-se de fiecare clipă de curte. Cu toate acestea, un altul a observat și Sia, un om profund neobosit și criminal pe nume Raghav ( Sudheer Babu Posani), al cărui tată l-a consiliat pe Ronny. Pe măsură ce Raghav vede obstacolele în calea lui care îl împiedică să își revendice premiul, se fac alegeri dure care nu numai că îl afectează pe Ronny, ci și pe tatăl regizorului Sia. În timp ce Ronny își luptă cu propriii demoni în timp ce se antrenează pentru a deveni un luptător demn de remarcat, acțiunile lui Raghav îl aduc într-o lume în care doar cei puternici supraviețuiesc prin forța voinței, puterii și priceperii marțiale. Doar parcurgând acest proces prin foc, Ronny poate salva atât viața sa, cât și cea a lui Sia.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 2,00 din 5)
Încarc...

2h 13m 2016 669 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • WaawRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar