Awakening the Zodiac (2017) online subtitrat

Awakening the Zodiac
Awakening the Zodiac (2017)

Povestea urmărește un cuplu ghinionist care descoperă inregistrarile unui criminal în serie. Ei decid să ia legea în propriile lor mâini, riscând totul pentru șansa la o recompensă de 100.000 de dolari. Nu durează mult până se regăsesc în vizorul ucigașului.

Întotdeauna există ceva puțin deranjant în legătură cu reînvierea unui ucigaș serial serial în viață reală, în scopul unui thriller generic fictiv. Canadianul „Deșteptarea zodiacului” al lui Jonathan Wright încearcă să ocolească în parte acea urâțenie, având un simț al umorului – deși în cele din urmă asta este prea mult un lucru bun, întrucât această poveste a unui cuplu de hick stârnește inadvertent iremediabila ira a infamului titular Ucigașul din California crește din ce în ce mai prost și suspendat. Cu trei absolvenți „ER” și sport suficient de pro-pol, dacă stilul ridică puțin materialul, este destinat unor recompense mai mari ca un criminal de timp pe ecran mic, după ceea ce va dovedi, fără îndoială, o scurtă lansare teatrală pe 9 iunie.

După un preludiu pietonal care înfăptuiește moartea prin împușcare a unui cuplu parcat pe culoarul iubitorilor în NorCal în 1968, vom juca jumătate de secol spre actuala Virginia, unde Mick (Shane West) și Zoe Branson ( Leslie Bibb ) se străduiesc să facă sfârșește întâlnirea în timp ce trăiește într-un parc de remorci. Spre exasperarea ei, el suflează bani de chirie de trei luni pe conținutul necunoscut al unui dulap de depozitare abandonat, în speranța de a găsi obiecte de valoare care să ramburseze investiția și apoi unele. Din păcate, acest lucru (la fel ca și jocurile sale anterioare) pare să fie un spălător până când partenerul proprietar al lui Mick Harvey (Matt Craven) descoperă o cutie ruginită cu conserve de film de 8 mm.
Filmele vechi de la altcineva sunt greu de oferit o criză financiară. Dar, odată ce trio-ul a luat un gander, ei bănuiesc că aceste mulinete – reprezentând o violență aparent nelimitată, inclusiv dublul omucidere menționat anterior – este o dovadă a ucigașului Zodiac Killer, care nu a fost urmărit în 1974, după ce a comis cinci crime confirmate (a susținut 37 ) și presărat și poliția cu litere criptice. Zoe este tot pentru că le-a transmis polițiștilor, dar se lasă cu reticență să se convingă că, dacă se poate dovedi o legătură solidă cu legendarul caz, ar putea vinde filmele pentru bani mari.

Astfel, eroii noștri s-au așezat pe Nancy Drew-ing, un pic prea literal, în timp ce, la început, oboseala nevăzută, dar amabilă, între plumburi este plăcută, ei se aruncă în indicii și pericol, cu o ușurință atât de slabă cu ochii largi, încât „Deșteptarea ”Începe să se simtă ca o comedie care a uitat că a fost una singură. Deoarece Nick și Nora Charles ar fi un trailer-gunoi, Bransons ar putea să plutească un film care parodiază „Se7en” (ca să nu mai vorbim de „Zodiac”) și filme similare, la fel cum „Tucker & Dale vs. Evil” au făcut slasher. flicks.

Din păcate, rămâne imposibil să îi luați pe acești protagoniști atât de în serios, deoarece filmul lor insistă să se ia singur. Acțiunea scăzută ajunge până în ultima jumătate de oră, apoi este adesea absurdă; cu mici reglări fine, unele pericole climatice aici pot juca cu ușurință ca slapstick. Și nici nu ajută faptul că „starul oaspete” însărcinat să cânte cu ucigașul care se ascunde de mult timp să scoată un fior, sau că o „Teroare nu s-a terminat încă!” fadeout cliffhanger nu are niciun sens.

Întrucât un asistent regizor veteran s-a ajutat, Wright a făcut în mare parte comedii și romanțe inofensive pentru familie pentru Hallmark, Lifetime și altele. Nu este de mirare, atunci, că el evidențiază o mică aptitudine pentru construirea suspansului sau punerea în scenă a violenței aici, cu o atmosferică decentă ocazională, atribuită contribuțiilor DP Boris Mojsovski și designerului de producție Lisa Soper. Locațiile din Ontario sunt destul de abilitate pentru Virginia rurală.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 40m 2017 375 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • MixdropRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar