Awaken (2015) online subtitrat

Awaken
Awaken (2015)

Regizat de Mark Atkins Awaken este un film de actiune, horror si thriller 2015 in care joaca rolurile principale actorii Edward FurlongDaryl Hannah si Vinnie Jones. Filmul prezinta povestea unui grup de persoane care se trezesc pe o insulă dupa care acestia sunt vânați si atrasi într-un complot sinistru pentru a le recolta organele.

„Trezit” este o altă intrare în „necunoscuții care se trezesc pe o insulă pustie și ceva nefericit este genul afară” și nu reușește niciodată să se ridice deasupra acestei premise cu vreun impact sau stil. Păcat, de asemenea, pentru că „Awake” are o distribuție apăsată: Jason London „Dazed and Confused”, Daryl Hannah de faima „Kill Bill” și Vinnie Jones de la „Snatch” și „Lock, Stock, and Two Smoking”. Barilele ”, printre alte nume. Din păcate, ca film, „Trezit” pur și simplu nu are infrastructura pentru a-și susține actorii sau a permite complotului său să meargă oriunde semnificativ.

Nu cedez nimic spunându-ți complotul, așa că iată. Fata lui Badass Billie (Natalie Burns) se trezește pe o insulă pustie, fără amintire despre cum a ajuns acolo (cred că fiecare scriitor de film din istorie trebuie să scrie această propoziție într-o formă sau alta de-a lungul carierei). Știi că este un badass pentru că poartă etichete de câine și are flashback-uri ale fundului ei care lovește la întâmplare. În timp ce explorează insula, ni se mai oferă flashback-uri care explică faptul că Billie își căuta sora, care a fost răpită de traficanți de oameni. Pe insulă, ea întâlnește unii alți oameni care se confundă în mod similar și toți sunt vânați de oameni misteriosi în stare de oboseală. Aici este faptul că filmul atrage o notă de apă ridicată, iar pentru restul celor 90 de minute de rulare a filmului, nu îndrăznește să treacă peste această linie din punct de vedere al emoției, personajului,

În cele din urmă, aflăm că cei răi derulează un fel de proiect de recoltare a organelor și nu un lucru „Cel mai periculos joc”, dar nu este tratat cu adevărat ca o dezvăluire – este mai mult decât ceva. Băieții răi au propria scenă, care există practic ca film propriu: ei trebuie să obțină „donatorul” potrivit pentru copilul terminal al lui Mao Darryl Hannah. Bineînțeles că nu reușesc, iar a doua jumătate a filmului îi vede pe eroii noștri scăpând în mijlocul unui incendiu între gârlele lui Mao și băieții răi. Este foarte grozav pe hârtie și este dezamăgitor pentru mine să scriu că nu se joacă cu nicio intensitate pe ecran. Acțiunea din acest film este destul de standard de luptă, deși este distractiv să-l urmărești pe Billie să bată pe baddies-uri generice. Există poate două momente în scenele de luptă pe care mi le amintesc gândindu-mă „oh, asta a fost o coregrafie interesantă ”, dar acțiunea este în mare parte, iar orice energie pe care a avut-o filmul este trecută cu mult timp în care acțiunea se rostogolește. Sincer, Daryl Hannah suge ce viață are acest film chiar din asta. Performanța ei sedată, cea mai mare parte spulberată din spatele unor ochelari de soare negri masivi, este evident aici pentru a încasa un cec. Filmul petrece câteva minute zăbovește peste ea, în timp ce ea se așează literalmente căzută pe un canapea, în timp ce tinerii filmului se angajează în cel mai puțin tensionat moment. Este păcat, pentru că Hannah a dovedit că poate juca un ticălos amenințător și să îndeplinească roluri cu fizicitate, iar nimic nu este afișat aici.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 35m 2015 676 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • WaawEngleza - HD
  • HqqEngleza - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar