Awake - Sub anestezie (2007) online subtitrat

Awake
Awake – Sub anestezie (2007)

Regizat si scris după un scernariu de Joby Harold. Acțiunea filmului Awake – Sub anestezie 2007 online HD, se învârte în jurul unui băiat pe nume, Clay Beresford (Hayden Christensen), care are nevoie de un transplant de inimă. În timpul operației, suferă de anestezie conștientă, ceea ce îl face capabil de a gândi și simți, dar incapabil de a vorbi sau de a se mișca. În timpul operației, simte durere, dar mai important e că află povestea întunecată din spatele existenței sale.
Nu credeți nimic din ceea ce auziți despre „Deșteptați”, nu vorbiți cu nimeni despre asta și, mai ales, nici măcar nu aruncați o privire la afiș sau reclame, care dezvăluie penal o întorsătură crucială a complotului. Acest film, care a fost reținut de la critici și care a obținut un Tomat jalnic de 13 la sută pe Tomatometru de la puținii care au putut să-l vadă, este un thriller surprinzător de eficient. M-am dus la un teatru obișnuit să-l văd vineri după-amiază, fără să știu nimic despre asta, doar că zumzetul era letal și m-am așezat acolo complet absorbit.

Filmul implică un tânăr foarte bogat, pe nume Clay Beresford ( Hayden Christensen ), care trăiește cu mama sa iubitoare, dar dominatoare ( Lena Olin ) și se teme să-i spună despre logodna sa cu frumoasa Samantha ( Jessica Alba ). Dar „ceasul bifează”, este avertizat de prietenul și chirurgul său Jack Howard ( Terrence Howard ). Jack l-a salvat pe Clay în ER după ce a făcut un atac de cord masiv, iar acum Jack este pe lista de așteptare pentru un transplant. „Măriți-o cu fata”, îl sfătuiește Jack și chiar îl invită în sala de operații pentru o probă pentru a explica cât de periculoasă este operația.

Aceasta și alte proceduri medicale sunt extrem de puțin probabile, iar transplantul de inimă în sine implică o echipă improbabil de mică, o înlocuire de ultimă oră în funcția de anestezist și un vizitator neinvitat, permis să se îmbrace și să observe. Dar precizia nu este ideea. Suspensul este. Și din momentul în care Clay își dă seama că nu se află pe deplin sub anestezie și poate auzi și simți tot ce se întâmplă, filmul a avut parte de mine. Personajul face un voice-over în care încearcă să forțeze ochii deschiși și semnalează că este conștient, iar apoi au loc o serie de evoluții neașteptate pe care nici măcar nu voi începe să le dezvălui.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 24m 2007 1.528 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • WaawRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar