Avengers: Endgame - Răzbunătorii: Sfârşitul jocului (2019) online subtitrat

Avengers: Endgame
Avengers: Endgame – Răzbunătorii: Sfârşitul jocului (2019)

În precedentul film al Răzbunătorilor, Războiul infinitului, i-a uimit pe credincioși și necredincioși deopotrivă cu scara sa stupidă și cu acel sfârșit devastator în care Thanos rău părea că a câștigat victoria prin stăpânirea tuturor celor șase din Infinity Stones, provocând o prăbușire -pustia multor jucători-cheie: o pierdere cosmică teribilă, ireparabilă, ireversibilă, cu siguranță?

Sau ar putea fi … altceva? Paul Rudd, care joacă Ant-Man, a fost provocat la TV despre posibilitatea ca personajul său să se micșoreze la dimensiuni minuscule, să zboare într-un orificiu convenabil al răului Thanos și apoi să se mărească grosolan pentru a-l face pe marele ticălos să se împletească ca domnul Creosote . Rudd a refuzat să fie atras.

Ei bine, nu voi dezvălui cum evoluează lucrurile aici, în afară de a spune că le permite jucătorilor principali să revizuiască unele dintre scenele celor mai spectaculoase victorii ale francizei. Și trebuie să recunosc, în toată grandiozitatea sa suprarealistă, în toată absurditatea sa delirantă, există un zgârcit imens de zahăr la acest puternic final, schimbându-se în sfârșit cu emoție euforică și permițându-ne să spunem rămas bun.

În șah, un „joc final” vede relativ puține piese pe tablă – dar, desigur, acest film este mult mai puternic populat. Tony Stark (Robert Downey Jr) plutește, dezolant, în spațiu, stingând stingerea pe față. Hawkeye (Jeremy Renner) se confruntă cu pierderea familiei sale – o scenă de deschidere destul de înfiorătoare, provocatoare. Steve Rogers, fostul căpitan american (Chris Evans) îi ajută pe alții să se descurce cu sentimentul lor groaznic de durere cosmică. Rhodey (Don Cheadle) și Black Widow (Scarlett Johansson) se confruntă cu amărăciune. Căpitanul Marvel (Brie Larson) este o nouă prezență vie în viața tuturor.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

3h 1m 2019 631 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • WaawRomana - HD
  • HqqRomana - HD
Informatie
Actori
Background

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar