Avengement (2019) online subtitrat

Avengement
Avengement (2019)

Scott Adkins joacă un condamnat evadat pentru răzbunare în ultimul său vehicul de acțiune regizat de Jesse V. Johnson.
Nu puteți acuza regizorul Jesse V. Johnson și actorul Scott Adkins că nu le-au oferit fanilor ceea ce își doresc. Cel mai recent efort al colaboratorilor pentru mai multe filme de acțiune, inclusiv Triple Threat și The Debt Collector , se desfășoară pe 90 de minute, iar marea majoritate a acestui timp de funcționare prezintă secvențele de luptă brutale, zdrobitoare, pentru care sunt pasionați de filme de acțiune. Până la terminarea filmului, probabil că nivelul tău de testosteron va fi crescut și te vei simți la fel de epuizat cum arată omul conducător.

Steaua britanică de acțiune joacă rolul lui Cain, al cărui nume biblic reflectă un element cheie de complot. Pe măsură ce povestea începe, el este un condamnat întărit, vizibil cicatricat, căruia i s-a acordat o încremenire pentru a-și vedea mama murind. Din păcate, el ajunge prea târziu: este deja moartă și așezată pe o lespede. Încrezător, el profită de ocazie pentru a scăpa, dovedind în acest proces că detaliile de securitate ale celor șase oameni care i-au fost atribuite nu erau aproape suficiente.

Cain se îndreaptă spre un pub secret din Londra, populat doar de un barman de sex feminin și o mică gașcă de criminali conduși de Hyde (Nick Moran), care nu îl recunoaște la început din cauza cicatricii faciale extinse a lui Cain. Ținându-i pe bărbați la punctul de armă, Cain continuă să-i regaleze cu povestea despre cum a sfârșit în acest fel. El a fost trimis la închisoare din cauza unui accident fatal care a avut loc în timp ce el îndeplinea o misiune penală pentru fratele său rechin de împrumut (Craig Fairbrass) care l-a trădat prompt. În următorii șapte ani, Cain a trebuit să lupte în mod repetat pentru viața sa, fiind subiectul unor atacuri brutale care includeau ca maxilarul său să fie spart și napalmul de casă să fie aruncat în față. După fostul incident, el a fost echipat cu dinți de metal care îl fac să pară Jaws din filmele James Bond.

Avengement include multe scene ale lui Cain antrenant cu stăpânire , în timp ce el se transformă cu atenție în el, așa cum îl spune el, „o unghie ruginită întărită” în închisoare. Dar sunt scenele de luptă aproape non-stop care prezintă pe deplin îndemânarea fizică și abilitățile de arte marțiale ale lui Adkins. În timp ce le lipsește grația baletică a celor din filmele John Wick, regizorul Johnson și colaboratorii săi îi realizează curat și extrem de eficient, oferind o coerență spațială care le conferă un impact vizual maxim. Efectele sonore oamenii merită, de asemenea, kudos, doar dacă au lucrat ore suplimentare pentru a furniza infirmele interminabile de pumni și lovituri care sunt debarcate.

Scenariul, co-scris de Johnson și Stu Small, este mai inteligent decât ar trebui să fie, relatând povestea sa violentă într-o modă neliniară, care sări în timp, care are ca rezultat detalii narative interesante pe parcurs. Înfățișându-și cel mai complex personaj până în prezent, Adkins oferă o întoarcere feroce care se dovedește viscerală atât în ​​intensitatea emoțională, cât și în cea fizică. Deși nu este probabil să fie la concurs pentru vreo distincție de actorie în curând, el dovedește aici că este mai mult decât doar un corp dăltuit și, cel puțin în cazul acestui personaj, un chip nu foarte drăguț.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 30m 2019 266 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • WaawRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar