Ava (2020) online subtitrat

Ava
Ava (2020)

Jessica Chastain joacă rolul unui asasin angajat, cu o mulțime de probleme în noul film al lui Tate Taylor în care joacă Colin Farrell, John Malkovich, Geena Davis și Common.
Ai dorit vreodată să-i vezi pe Colin Farrell și John Malkovich într-o mană brutală brutală? Sau Jessica Chastain a bătut un ucigaș francez într-un parc din Boston, după lăsarea întunericului, sau a intrat într-o luptă de pisici cu proprietarul acerb al clubului de noapte, cu jocuri de noroc, Joan Chen? Ava , în regia lui Tate Taylor ( The Help , Ma ), îți oferă toate acestea și multe altele.

Și totuși, în ciuda acestor evidențe evidente, este greu să recomandăm Ava în ansamblu. Scenele de acțiune sunt adesea plate, iar personajul asasin de top Chastain, familia și colegii ei sunt împovărați cu atâtea povestiri dramatice – Alcoolismul! Droguri! Probleme cu tati! Un amant jilted logodit acum cu fratele ei! – că întregul exercițiu începe să se simtă mai mult decât puțin ridicol, chiar înainte de sfârșitul primului act.

Este păcat, pentru că Chastain, în modul complet Zero Dark Thirty cu partea întunecată , dă cu fundul celor mai buni dintre ei. Într-adevăr, cu un scenariu mai bun, acesta ar fi putut fi începutul unei francize feminine de tip Bourne . Ava este lansat în cinematografele europene înfometate de stele pe parcursul verii, înainte de un arc din America programat pentru sfârșitul lunii septembrie.

Fata dură bostoniană și fosta recrutare a armatei Ava (Chastain) obișnuiau să fie dependente de droguri și alcoolice („acum opt ani”, în timp ce personajele insistă, ca și cum mențiunea ar fi un fel de declanșator al jocului de băut). Acum, Ava este cel mai bun ucigaș care lucrează pentru Duke (Malkovich), care este conștient de trecutul ei și de riscurile sale, dar are un punct tătesc pentru ea. În afară de Duke, singura altă persoană din vagă organizație black-ops pe care o întâlnim este Simon (Farrell), care a fost discipolul lui Duke înaintea lui Ava – un Ava avant la lettre, dacă vreți.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 36m 2020 431 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • WaawRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar