At First Light (2018) online subtitrat

At First Light
At First Light (2018)

O școală superioară, Alex Lainey, are o întâlnire cu lumini misterioase care apar peste micul ei oraș. Ea dezvoltă în curând abilități periculoase, supranaturale și se întoarce la prietenul ei din copilărie, Sean Terrel. Autoritățile le vizează și o urmărește o urmărire, în timp ce oficialii încearcă să descopere adevărul din spatele transformării lui Alex.

„La prima lumină” începe cu un grup de OZN-uri care zboară jos pe o porțiune din cerul central al Californiei și se termină cu o lovitură care sugerează că scriitorul și regizorul Jason Stone are un proiect mult mai ambițios pe mânecă, dacă doar cineva îi va da banii să-l direcționeze. Pentru public, poate fi frustrant să vă dați seama că nu vizionați un film la fel de mult ca o piesă de audiție glorificată – deși acea strategie a făcut minuni pentru Gareth Edwards, care a îmbrăcat melodrama extraterestră de invazie „Monștri” în lucruri mai mari. Dacă producătorii sunt dispuși să predea mai întâi un film „Godzilla” și apoi un spinoff „Star Wars” unui astfel de regizor, atunci cascadorul de pe cartela de apel a lui Stone ar trebui să genereze creatorul său un fel de oportunitate.

Totuși, rămâne întrebarea: Ce trebuie să adăugăm Stone la genul OZN deja suprasaturat, care a fost destul de epuizat de vremea în care „The X-Files” a ieșit din aer în urmă cu aproape 16 ani? În afară de ideea neobișnuită că acești vizitatori misterioși ar putea să ne însemne de fapt bine, filmul pare puțin prea confortabil cu clișee, chiar și la bărbații negri care se prezintă la mijlocul filmului pentru a distruge distracția tuturor.

Spre creditul lui Stone, în comparație cu proiectele de filmare gimmicky care au rulat aproape uscat genul, „First Light” este un film real, cu un scenariu adecvat și o cinematografie elegantă. El chiar folosește relativ nou modelul de imagini cu dronă – un alt dispozitiv suprautilizat în filmele indie astăzi – urmărindu-și personajele de sus de mai devreme și trecând mai târziu la nivelul navelor extraterestre. (El se bazează pe tehnică un pic prea greu, poate, dar este un instrument pe care nu l-au avut poveștile extraterestre anterioare: filmarea cu camere de luat vederi care ar putea fi ele însele confundate cu OZN-urile.)

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 30m 2018 355 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • JetloadRomana - HD
  • HqqRomana - HD
Informatie
Actori
  • Titlu original: At First Light
  • Data lansari: 05-10-2018
  • Genul: SF, Thriller
  • Regizori: Jason Stone
  • Evaluare: 0 votes
Background

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar