Army of One (2016) online subtitrat

Army of One
Army of One (2016)

Pelicula urmărește călătoria și peripețiile lui Gary Faulkner (interpretat de Nicolas Cage), un muncitor constructor din Colorado, fost pușcăriaș și actualmente șomer, care crede că ”vrerea” Domnului este de a-l captura pe Osama bin Laden în Pakistan. Întreprinde, astfel, o misiune paralelă de cea a armatei, pornind pe cont propriu în căutarea și prinderea liderului Al-Qaeda. Povestea se bazează pe viața reală a lui Faulkner, care a călătorit în Pakistan, în căutarea lui bin Laden.

Nicolas Cage joacă un om care crede că Dumnezeu l-a trimis să-l prindă pe Osama Bin Laden în ultimul neajuns comic al lui Larry Charles.
La lista în continuă creștere a filmelor post-9/11 în care artiști occidentali consacrați caută comedie în lumea musulmană și, în mai multe și mai mici grade, eșuează – Rock the Kasbah anul trecut a fost un eșec la sfârșitul „mai mare” a spectru – acum putem adăuga Army of One , unde Larry Charles adaptează adevărata poveste a unui american (interpretat de Nicolas Cage) care a încercat să-l capteze singur pe Osama Bin Laden. Amuni pentru argumentul că succesul lui Borat vechi de zece ani nu continuă să justifice punerea lui Charles în fruntea funcțiilor, această nefericită și neobișnuită demodă a fost aruncată în mod meritat în teatre înainte de o lansare video mai târziu. luna aceasta.

Slabărie ieftină a producției este semnalată în cadrele de deschidere, întrucât un voiceover care îi imită pe cei din emisiunile de televiziune îl introduce pe Gary Faulkner, apoi recunoaște cu coadă că „… elemente de adevăr” au fost luate din viața sa la moda acestui film. Această narațiune va apărea de-a lungul timpului, apărând eșecurile povestirii și încercând, fără succes, să ne aruncăm în hohote.

Jucând Faulkner, un muncitor în construcții din Colorado și un patriot american rah-rah, Cage afectează o voce nazală ridicată și o tendință către monologuri cu rază care sună rar ca vorbirea umană autentică. (În timpul creditelor de închidere, clipurile de știri ale lui Faulkner dezvăluie o voce mult mai naturală.) Este una dintre cele mai proaste performanțe pe care Cage le-a oferit – și pervers, de când joacă un nebun, nu conține nicio ciudăciune neclintită pe care o are a făcut câteva spectacole proaste ale cuștii vinovății.

Faulkner, ai cărui rinichi nu funcționează, este în dializă atunci când crede că este vizitat de Dumnezeu. (Sfat pentru cei predispuși la halucinații: Dacă îl întâlnești pe Dumnezeu și el arată și sună ca Russell Brand, caută o a doua opinie.) Dumnezeu îi spune lui Gary că s-a săturat ca guvernul american să nu reușească să-l surprindă pe Osama bin Laden: „Am nevoie să treci peste în Pakistan și să-l surprindem pe fiul acela de curvă „, spune el.

Cue prima dintre mai multe încercări a căror ridicol poate inspira pe cineva să se plângă: „Nimeni nu ar putea fi atât de prost”. Dar adevărul este că Gary Faulkner a cumpărat o barcă și a încercat să navigheze în Pakistan, în ciuda faptului că nu a mai navigat până acum. Și -a cumpărat un planor în speranța de a ajunge la Bin Laden în aer. El a mers în unele dintre aceste misiuni purtând o sabie ieftină de samurai pe care a cumpărat-o la TV.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 32m 2016 357 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • WaawRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!


 
Warning! This link is a trap for bad bots! Do not follow this link or you're IP adress will be banned from the site!