Arkansas (2020) online subtitrat

Arkansas
Arkansas (2020)

„Arkansas” este genul de neo-noir rural care încearcă să eluleze America reală, un sub-continent mitologizat, populat de roșcoturi pline de suflet, ale căror relații cu femeile, drogurile și oamenii colorați sunt mai complicate decât ai putea crede. Pentru a vă bucura de „Arkansas”, care a fost adaptat din romanul lui John Brandon, de Andrew Boonkrong și regizorul Clark Duke , trebuie să vă interesați – sau cel puțin nu alergici – la ideea de a privi mii de băieți buni pe care i-au făcut milă de ei înșiși, făcându-se să pară și ei înșiși mai savuros și mai nobil decât restul hoi polloi.

Dacă puteți să treceți cu vederea sau să îmbrățișați acest tip de auto-milă / valorificare a viziunii asupra lumii, vă puteți bucura de convoluțiile narative și de discuții dure în „Arkansas”, care este vorba despre doi traficanți de droguri de mică durată (Duke și Liam Hemsworth ), care sunt sincer în o vastă conspirație criminală. „Arkansas” nu arată de obicei mult (multe iluminări video muzicale) și este adesea supraeditat, așa că, de obicei, se simte ca o valoare a unui sezon Prestige TV, într-un film de două ore. Dar drumul spre sfârșitul în jos al lui Brandon – care poate fi reperat dintr-o milă de țară, chiar dacă nu i-ai citit cartea – este plin de plăceri întâmplătoare.

Istoria „Arkansas” este complicată, deși nu este chiar complicată: traficantul de droguri Kyle (Hemsworth) și asociatul său de afaceri cocoșat Swin (Duke) se poticnesc într-o scenă proastă, după ce o rutină de droguri merge prost, obligându-i să lucreze pentru Bright ( John Malkovich ), un mândru rău de droguri mândru și alergătorului parcului full-time. Ranger Bright îi exploatează fără milă pe Kyle și Swin, pentru că este ceva mai înalt decât ei în lanțul alimentar gangster local, care este supravegheat de misteriosul șef al crimei Frog ( Vince Vaughn ) și de furnizorul său de droguri la fel de misterios „ Her ” ( Vivica A. Fox ) . Kyle și Swin sunt în mare parte ok pentru a fi exploatați o perioadă, până când Swin începe să se întâlnească cu Johanna ( Eden Brolin), o fată locală care este o creștină serioasă (adică: se roagă), dar este, de asemenea, probabil mai inteligentă decât ar putea sugera asocierea ei cu Swin.

După aceea, „Arkansas” este complicat în mod evident doar de o serie de flash-back-uri și sub-comploturi tangențiale, care oferă spectatorilor informații cu puțin mai multe informații despre Frog și asociații săi de afaceri, toți care sunt agitați și / sau sunt agitați de alți traficanți de droguri. Majoritatea personajelor lui Brandon, Boonkrong și Duke își indică problemele ridicându-le cu un dialog tăiat și uneori amuzant, ca atunci când Ranger Bright este torturat cu un hangar de haine și mârâie: „Nu am mai fost torturat până acum.” Acest tip de umor de gălăgie definește tonul de suprafață al „Arkansas”, care se simte adesea ca un riff pe „Breaking Bad”, doar acum este mai mult despre cât de trist este să fii gunoiul alb sărac. Există, de asemenea, o calitate zâmbitoare, adesea, care depășește dialogul lui Boonkrong și Duke, probabil pentru că se pare că au ridicat cu reverență bucăți întregi din cartea lui Brandon. Ceea ce este doar enervant, deoarece de multe ori par să existe mai multe personaje ale filmului decât câteva linii bune și mult ghinion.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 55m 2020 407 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • WaawRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar