Annabelle 3 Comes Home (2019) online subtitrat

Annabelle Comes Home
Annabelle 3 Comes Home (2019)

Înainte de a apela la propriul său univers cinematografic care cuprinde obiecte blestemate și duhuri malefice, „ The Conjuring ” al lui James Wan – dintre cele mai înfricoșătoare filme de groază din secolul XXI – s-a deschis cu aceste cuvinte încă din 2013. Au fost rostite de un o pereche de infirmiere tinere bântuite de Annabelle, o păpușă de colecție convingătoare, captivantă, confiscată de o prezență sinistră care urmărește să posede în cele din urmă un spirit uman. Cazul lui Annabelle din 1968 a servit drept introducerea noastră izolată în Ed și Lorraine Warren (interpretată de-a lungul seriei de duo-ul dedicat Patrick Wilson și Vera Farmigacu convingere spirituală); o pereche de cercetători paranormali religioși care conțineau răul în camera lor de conducte nefăcute înainte de „The Conjuring” lansat în propria poveste. După cum a spus Ed Warren, era mai bine să ții geniul în sticlă în loc să distrugi păpușa.

Îmi dau seama că acest context citește un pic ca temele, așa cum fac de cele mai multe ori rezumatul „ceva-ceva”. Cu toate acestea, este o înființare importantă pentru cel mai recent și suficient de înfiorător spinoff de franciză „Annabelle Comes Home”, care scoate același genie din sticlă câțiva ani după ce asistentele au scăpat de ea. Într-un fel, acesta este filmul cronologic „ Annabelle ” pe care l-am dorit cu toții în secret în timp ce urmăream „The Conjuring” cu ani în urmă; este de fapt surprinzător faptul că a fost nevoie de aproape jumătate de duzină de secvențe și subproduse subproduse precum „ Blestemul La Llorona ” sau „ Monica”Pentru a ne arăta ce s-a întâmplat când Warrens a adăugat un alt articol în familia lor în creștere de demoni închiși. Dacă doar povestea pe jumătate coaptă ar putea să răspundă și așteptărilor noastre, sau cel puțin să se potrivească cu logica precedentelor două filme „Annabelle”.

În această versiune a regizorului debutant Gary Dauberman (scribul pentru primele două filme cu Annabelle), vom ridica exact locul unde s-a stins scena de deschidere a filmului „The Conjuring”. După o plimbare cu mașina care anunță gravitatea amenințării lui Annabelle, Warrens decide să conțină păpușa într-o cutie de sticlă binecuvântată în reședința lor, departe de ochii și urechile fiicei lor precoce, de 10 ani, Judy, interpretată de sufletul „ Gifted “ actrita Mckenna Gracecu astenie dincolo de anii ei. Un copil total normal, având în vedere circumstanțele – cine dintre noi s-ar fi dovedit în regulă dacă am fi crescuți într-o casă bântuită de părinții demonologului care fac constant titlurile? la sarbatoarea ei de ziua ei.

În timp ce majoritatea copiilor sunt însemnați pentru ea, Judy pare să fi reușit să se afle în dragoste cu babysitter-ul ei, Mary Ellen ( Madison Iseman ), afecțiunea adolescentă fermecătoare face semn cu bucurie pentru sarcina de a avea grijă de copilul cu probleme, în timp ce Warrens decolează peste noapte. excursie. O clarvăzătoare talentată ca mama ei – chiar și-a obținut propria scenă „Văd oameni morți” – Judy pare a fi neobișnuit de matură în ceea ce privește părerile sale despre moarte și viață, cel puțin suficient pentru a sfătui Mary Ellen despre firea unei prietene Daniela ( Katie Sarife ) care încă adăpostește răni în legătură cu tatăl ei decedat. Dacă numai asta ar fi fost adecvat pentru Daniela – durerea ei se dovedește a fi atât de adâncă, încât ajunge să se strecoare în camera interzisă a artefactelor pentru a comunica cu tatăl ei, doar pentru a trezi involuntar orice este în interiorul Annabelle.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 46m 2019 294 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • JetloadRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar