Anna (2019) online subtitrat

Anna
Anna (2019)

Dacă „Anna” ar fi fost făcută de vreun alt cineast, acesta ar putea fi respins ca doar mai mult decât o încercare nerușinată de a copia epicele de acțiune înfrumusețate și vizual elegante ale realizatorului francez Luc Besson, care greșește dezastruos chiar de la început și se agravează doar ca lucrurile. progres. De fapt, „Anna” a fost scrisă și regizată de Besson însuși și încă se simte ca o reafecțiune greșită a celor mai mari hituri ale sale. În urma eșecului enorm al box-office-ului din filmul său precedent, saga științifică ambițioasă „ Valerian și Orașul a o mie de planete””, are un anumit sens că ar putea dori să se retragă în ceva ceva mai familiar ca o modalitate de a-i restabili poziția comercială, dar chiar și fanii de lungă durată ale lui vor fi dificil să adune mult entuziasm pentru acest uluitor leneș un pic de hack-by-the-numere.

Pe măsură ce filmul se deschide în 1990, Anna ( Sasha Luss ), o tânără frumoasă rusă, vinde păpuși cuibăritoare pe o piață din Moscova, atunci când este văzută de un cercetaș pentru o agenție franceză de modelling și trimisă la Paris pentru a lucra. Înainte de mult, ea a atras ochii unui conațional, un om de afaceri înstărit, care este unul dintre investitorii din firmă, folosind banii pe care îi face să vândă ilegal arme pentru inamicii lumii. După câteva luni de flirt, se pare că ea este pe cale să meargă la culcare cu el până când pune capăt întregii chestii, răcorindu-i un glonț în cap.

Cu trei ani mai devreme, strălucitoarea, dar care era în stare de scădere, Anna trăia pe marginea societății cu un iubit criminal abuziv și cu o nevoie disperată de a scăpa de circumstanțele ei oribile. Această scăpare vine sub forma lui Alex ( Luke Evans ), un agent KGB care recunoaște utilitatea combinației sale de frumusețe, creier și ambiție și îi oferă șansa de a se alătura organizației și de a lucra cu el și șeful său, imperiosul Olga ( Helen Mirren , folosind, în mod evident, acest film ca rolă de audiție pentru rolul Edna în inevitabilul remake-ul live-film al „ The Incredibles ”), cu promisiunea că va fi liberă să meargă după cinci ani de serviciu.

În 1990, Anna își păstrează acoperirea ca un model în vigoare, ajungând chiar până la a stabili o romantică cu colegul model numit Maud ( Lera Abova ) în timp ce renunță la ținta ocazională – în general, în timp ce purta ceva de fetișă natura – și purtând o poveste clandestină cu Alex în timpul liber. În cele din urmă, coperta Anna este suflată de Lenny Miller ( Cillian Murphy), un agent american CIA care dorește să o folosească pentru propriile sale scopuri particulare, pentru a stabili un scor groaznic înfățișat într-un prolog minunat. Fără altă alternativă, Anna este de acord și chiar începe să doarmă și cu el. Înainte de mult, însă, Anna vrea doar să scape de toate încurcăturile și își desfășoară viclenia, sexualitatea și capacitatea de a ucide multe persoane în timp ce poartă ceea ce pare a fi întreaga linie de primăvară Secretă a Victoria.

În acest moment, unii dintre voi cu amintiri mai lungi s-ar putea să vă gândiți că această descriere a „Anna” o face să sune destul de asemănătoare cu „ La Femme Nikita”, Acțiunea din 1990 a lovit cea mai importantă descoperire internațională a lui Besson. De fapt, este atât de asemănător în atâtea feluri încât se simte de parcă Besson ar fi săpat o primă versiune a acestui scenariu și ar fi pur și simplu împușcat asta după ce a schimbat numele personajelor și unele locații. (Aceasta s-ar putea explica de ce povestea insistă să se desfășoare în jurul anului 1990, chiar dacă tehnologia folosită de personaje de-a lungul timpului este aproape distractiv anacronică.) Acum, dacă Besson ar fi ales să redacteze un material atât de familiar ca o modalitate de a explora schimbarea atitudinilor de gen în gen. realizarea filmului încă de la lansarea filmului „La Femme Nikita”, care ar fi putut fi o abordare interesantă (mai ales luând în considerare modul în care lansarea filmului vine în culmea mai multor acuzații de conduită sexuală, inclusiv violul, care a fost egalat împotriva lui Besson în ultimul an sau asa de), dar singura adăugare semnificativă aici este o structură de timp fragmentată în mod distractiv, în care se face o revelație șocantă și apoi povestea revine pentru a petrece o bucată de timp explicând fundalul din spatele noii dezvoltări. Această abordare nu adaugă nimic de valoare sau de interes la proceduri și a fost clar implementată în încercarea de a distrage spectatorii de a recunoaște cât de previzibil este totul.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 59m 2019 588 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • WaawRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar