Angels & Demons - Îngeri și demoni (2009) online subtitrat

Angels & Demons
Angels & Demons – Îngeri și demoni (2009)

Specialistul în simbologie Robert Langdon trebuie să dejoace de această dată planurile unei secte, Illuminati, al cărei scop este nici mai mult nici mai puțin aruncarea în aer a întregului Vatican. Și nu oricând, ci în timpul conclavului care ar trebui să-l aleagă pe următorul papă. Ajutat de frumoasa cercetătoare Vittoria Vetra, Langdon are la dispoziție doar 24 de ore pentru a salva Roma de la distrugere.
Întrucât „Îngerii și demonii” depinde de o programare în două secunde și de o bombă de timp de bifare care ar putea distruge Vaticanul, este puțin distractiv atunci când Camerlengo , un preot încredințat de îndatoririle papei între papacie, intră în enclava blocată a Colegiului. de cardinali și le leagă despre secole de istorie bisericească.

Acești bărbați, mulți dintre ei în vârstă, s-ar putea confrunta cu moartea în câteva minute, pe care Camerlengo o cunoaște. Comandantul Gărzii Elvețiene crede că poate evacua Vaticanul și sutele de mii de credincioși care așteaptă în Piața Sf. Petru în 15 minute înainte ca o explozie să vaporizeze „o mare bucată de Roma”, dar sincer, noi, în public, credem că multe monsignatorii înapoi acasă vor primi promoții reale în curând.
Se bazează pe un roman care a apărut înainte de „Codul DaVinci” din opera lui Dan Brown . Prof. Robert Langdon ( Tom Hanks ) se află la Harvard când este chemat dintr-o piscină de către un emisar din Vatican și a fost dus la Roma pentru a face față unei crize. Mai devreme, am aflat, un flacon rar, sigilat de anti-materie, a fost furat de la CERN Large Hadron Collider din Geneva, iar o notă de creditare provine de la Illuminati, o societate secretă care a urat multă vreme biserica catolică din cauza zilelor în care a persecutat Galileo și alți oameni de știință.

Un papă „popular și progresist” tocmai a murit. Cardinalii au fost chemați pentru a-și alege succesorul. Patru dintre ei, preferati, favoriții pentru a fi următorul papă, au fost răpiți. Acestea vor fi executate succesiv la 8, 9, 10 și 11 pm, până când bateria de pe flaconul anti-materie rămâne fără suc la miezul nopții, iar credincioșii vor vedea mai mult decât un puf de fum alb deasupra Vaticanului. Nu-mi amintesc dacă iluminatul a avut vreo cerere. Poate că vrea doar răzbunare.

În acest caz, de ce să ascundeți flaconul la capătul unui traseu care poate fi urmat doar de indicii descoperite sau intuite de profesorul Langdon? De ce nu aruncați doar locul? Care este scopul vânătorii de zgârietori? A fost totul laborios construit ca un test al cunoașterii minunate a lui Langdon? Încercă iluminatul să ajungă chiar și după ce Langdon a falsificat Opus Dei, o altă societate secretă, în „Codul DaVinci”?

Nu știu și, cititorule, nu există timp să-i pese. Langdon își folosește cunoștințele despre simbolurile Illuminati pentru a urma traseul, deși patru biserici din Roma. Are noroc nesimțit. El observă și identifică corect fiecare indiciu, chiar dacă sunt foarte bine ascunse. La fel de bine, pentru că o temniță trecea cu vederea sau o statuie îndreptând calea greșită, și el pierde. Pentru însoțitorul său, Langdon are frumoasa și strălucitoare Vittoria Vetra ( Ayelet Zurer ) de la CERN. Tatăl ei a fost ucis în furtul anti-materie. Scopul ei este (a) să explice că bateria se va descărca într-adevăr, (b) să ceară jurnalele secrete ale tatălui ei de la Geneva, deși nu sunt citite niciodată și (c) să alerge peste tot cu Tom Hanks, pentru a-i oferi o conversație urgentă .

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

2h 18m 2009 1.269 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • MixdropRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar