Angel Has Fallen - Cod Roșu în Serviciile Secrete (2019) online subtitrat

Angel Has Fallen
Angel Has Fallen – Cod Roșu în Serviciile Secrete (2019)

Bonanța de somn și acțiunea somnolentă „Angel Has Fallen” este dezamăgitoare și nu doar din motivele pe care le-ai putea aștepta. Fiind a doua secvență a „ Olympus a căzut ”, „Angel Has Fallen” nu are nici măcar o bară înaltă de șters. „Olympus a căzut” a fost o fantasmă de răzbunare numărătoare despre nord-coreeni nemiloși și americani emasculați, însetați de mântuitor, care se remarcă în mare parte prin afișările sale considerabile de violență de sus. Practic, America este grafic imperiată, de dragul de a confirma un slogan creat de președintele interimar Trumbull ( Morgan Freeman ) de atunci: „Ca națiune, nu suntem niciodată mai puternici decât atunci când suntem testați”.

„Olympus a căzut” este, cel puțin, un vis umed de supraviețuitor credibil. În filmul respectiv, America este (temporar) făcută din nou grozav, dar numai după ce Monumentul de la Washington este răsturnat, președintele este legat, iar secretarul Apărării este lovit în față și lovit în pântec, chiar înainte de a fi târât peste podea în timp ce ea țipă sfidător Promisiunea Alianței Pentru a învinge nord-coreenii, Banning face ceea ce niciun agent american din SUA nu poate sancționa: el ucide o grămadă de băieți răi, fără vreo remușcare sau represalii, precum ostaticul din Coreea de Nord pe care îl trage în cap, doar pentru a-l înfiora pe celălalt agent nord-coreean el. s-a legat („Prietenul tău părea un tip amuzant”). „Olympus a căzut” nu este un film bun, dar nu am putut opri să-l vizionez.

Spre deosebire: abia așteptam să nu mai privesc „Angel Has Fallen”, un cash-in, montat indiferent, cu prea multe apropiații cutremurătoare și nefocalizate, care par concepute pentru a-i asigura pe telespectatori de această dramă blandă de altfel. intensitate. Fiind un lament timid în legătură cu problemele de încredere americane contemporane (rușii sunt de vină, dar aproape întâmplător), „Angel Has Fallen” arată Banning – acum rickety din migrene și insomnii provocate de emoții – pe un grup de mercenari americani dezlegați conduși de bine , vei descoperi această parte destul de curând.

Cei care creează „Îngerul a căzut” nu par să le pese la fel de mult de personajele lor (sau de patriotii de fund patriotici) așa cum au făcut-o predecesorii lor. În schimb, obținem câteva semne tentative de introspecție de la Banning – este bolnav, are o familie pe care să o protejeze și un tată înstrăinat! De asemenea, acestea sunt luate imediat de dragul de a pompa câteva bucăți plate care provin din Tony Scott School of Frenzied Action Filmmaking, numai că nu sunt la fel de dinamice sau de bine, precum fotografia sclipitoare a lui Scott. Dacă ai de gând să fii plin de spirit și de exploatare, măcar fă-o convingător.

Producătorii „Îngerului a căzut” se luptă cel mai mult atunci când trebuie să-l facă pe Banning să pară un rebel care știe, de asemenea, că el trebuie să „călărească pe birou” până la pensionare. Versiunea lor de Banning seamănă mai mult cu John McClane în „ A Good Day to Die Hard ” decât în ​​„ Die Hard 2: Die Harder.“ El se plânge (și prezintă periodic simptome) de echivalentul filmului de acțiune al PTSD, dar nu cedează niciodată la aceste afecțiuni, mai ales nu atunci când trebuie să taie cătușe, să aprindă o falangă de vânători înarmați sau să fugă strategic. Acesta este aparent cum este viața pentru un fost soldat instruit: o tristă și vagă conștientizare a propriei sale mortalități, care este în mare parte compensată de tiruri, atacuri de drone și explozii improvizate care confirmă simțul megalomaniacal al valorii de sine. La urma urmei, Banning are o treabă importantă de făcut: protejarea Trumbull, un lider statornic care promite să nu împingă niciodată națiunea în război, dar dorește să fim pregătiți în cazul în care va fi vreodată Boom Boom Go Time. Neprihănirea morală a lui Banning contrastează brusc cu rău-urile imorale, rusești din Rusia,

Mi-ar părea mai mult de Banning și de valorile sale, dacă creatorii săi ar fi investit mai multă grijă în scenele de filmare, dialogul, caracterizările și complotul lor de bază. Modelul de editare și sunet este suficient de bine, dar despre asta este vorba. Primele abordări ale fețelor neplăcute, dar determinate de Butler și ale lui Freeman, nu fac decât să stârnească disperarea generală a plăcerii-ca-mă a filmului, la fel ca scenele de acțiune care suprasolicită fumul, scânteile de focuri și resturile zburătoare în loc de coregrafie, coerență vizuală sau personalitatea umană. Chiar și scenele în care tatăl lui Banning (fără spoileri!) Aruncă în aer niște capre fără chip se simt într-un fel perfunțător și neplăcut.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

2h 2m 2019 524 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • WaawRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar