American Son - Fiul american (2019) online subtitrat

American Son
American Son – Fiul american (2019)

Titlul de deschidere al „American Son” îl consideră „Netflix Television Event” și nu un film. Replicând distribuția producției Broadway a piesei cu același nume, scrisă de Christopher Demos-Brown , acțiunea este pusă în holul unei secții de poliție din Miami într-o noapte când plouă pisici și câini. Proiectantul de producție acreditat oferă un mediu cinematografic credibil – ceea ce se întâmplă în afara ferestrelor pare o precipitare reală – dar acest lucru, în ciuda manipulării focalizate de regizorul Kenny Leon pentru a schimba stresul anumitor fotografii, se simte ca o piesă filmată chiar în afara băţ.

Înainte de a ne duce în holul sumbru, prezintă un citat din Coates-ul Ta-Nehisi: „Rasa este copilul rasismului, nu tatăl”. Dacă numai viața ar fi atât de simplă încât o citare inteligentă la începutul unui film sau o piesă filmată, ar fi o garanție a unui film inteligent sau a unei piese filmate. Există, de asemenea, exemple abundente din acest motiv. Odioasa recenta „Cuck”, de exemplu, începe cu un zical al lui Immanuel Kant.

Aștepta cu mare neliniște în holul secției de poliție este Kendra a lui Kerry Washington , al cărui fiu adolescent Jamal a plecat de acasă prea mult timp pentru confortul ei. Înfăptuind și mai mult lucrările, este un tânăr ofițer de poliție alb, Larkin, interpretat de Jeremy Jordan , care alternează obuscularea „Nu vă pot spune asta”, evaziuni cu cereri condescendente pentru a se calma. El vrea ca ea să aștepte un alt ofițer care să ajungă la stație pentru a o umple – în patru ore.

Kendra se năruie când Larkin întreabă dacă Jamal are un „nume de stradă”. Jamal, academicianul de succes, l-ar fi cunoscut, plângându-se de Emily Dickinson. Larkin spune că îi place și lui Emily Dickinson, și își respinge sentința de deschidere din „A Tale of Two Cities”. Kendra îl corectă – „Asta e Dickens”. – Sunt destul de sigură că este Emily Dickinson.

Ți s-a întâmplat ceva să te „zgâlțâie” în creierul tău când ai citit asta, ca un mare pantof de șaisprezece tone, înfundându-se pe un câmp de murdărie și lovind tot felul de praf? Dacă da, s-ar putea să nu doriți să urmăriți „Fiul american”, deoarece acesta este doar începutul. Câteva minute mai târziu, Larkin o direcționează pe Kendra spre o fântână cu apă. „Există două fântâni cu apă”, lămurește el, puțin timid. Există o placă deasupra fântânilor, care comemorează lucrarea a ceea ce el numește „Big Five”. „Cele șase mari”, corectează Kendra. Da, spune Larkin și tot ceea ce le-a făcut lui Ralph Abernathy pentru … și apoi face o pauză. Da. El este pe cale să spună „voi, oameni”, dar se oprește și spune doar „oameni”. Dar niciodată în istoria telegrafării nu ați văzut telegrafie chiar așa. Aproape toată acțiunea este supraestimată,

În acest moment, devine clar că „Fiul american” este un fel de versiune de cameră a „ Crash.“ În curând, soțul înstrăinat al lui Kendra, Scott (Ștefan Pasquale) apare, și este atât alb, cât și agent FBI, pentru un bingo dublu. Faptul că Larkin îl tratează cu un respect și o întâmpinare fără echivoc este primul punct care nu a mai văzut niciodată, pe care dramul îl are. Mai degrabă mai puțin credibile sunt argumentele pe care Scott și Kendra le aduc. Când erau un cuplu, au depus un efort special pentru a crește copilul „drept”, ceea ce, pentru mintea lui Scott, însemna să-l păstreze complet izolat de ceea ce el consideră influența corozivă a culturii negre. Lucrarea nu este capabilă să abordeze cuibul acestui cornet special. Ceea ce vine mai puternic este un defect profund în concepția argumentului. Când Scott decide să încerce să relaiteze numirea efectivă a copilului lor – a vrut să-l cheme pe copilul Seamus în timp ce Kendra voia să-i dea numele fratelui ei mort,

Apoi, intrăm într-o discuție despre politica anti-polițistă emergentă a lui Jamal, care poate fi bazată într-o politică autentică de Black Lives Matter sau care ar fi apărut din cauza abandonului perceput de tatăl său. Ce zici de West Point? Nu, nu fac asta.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 30m 2019 246 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • JetloadRomana - HD
  • HqqRomana - HD
Informatie
Actori
  • Titlu original: American Son
  • Data lansari: 12-09-2019
  • Genul: Drama
  • Regizori: Kenny Leon
  • Evaluare: 0 votes
Background

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar