American Pastoral (2016) online subtitrat

American Pastoral
American Pastoral (2016)

Filmul este adaptarea romanului premiat cu Pulizer al lui Philip Roth, ce spune povestea lui Seymour „Swede” Levov, fost atlet vedetă din Newark, New Jersey, căsătorit cu o frumusețe locală. El moștenește afacerea tatălui și viața lui pare să fie perfectă, până când fiica sa decide să se alăture unei mișcări revoluționare și să comită un act de terorism în timpul Războiului din Vietnam.

„Pastorala americană” este o eroare uluitoare pe două niveluri discrete. Ca o adaptare a romanului din 1997 de Philip Roth , acesta este cu plumb și inept. Scenariul, de John Romano , tratează narațiunea într-un mod care sugerează cu tărie ceea ce sper că a fost o eroare voită a cărții. Dar chiar considerat în întregime separat de materialul său sursă, „Pastorala americană” este fără speranță slabă. Este o piesă de epocă fără sens de loc, una al cărei simț al timpului este sugerat doar să fie bătăi de cap vechi și alegeri uluitoare pe muzică. Este un film care își înlătură excelentele distribuții, care include Jennifer Connelly , Peter Reigert, Dakota Fanning , Uzo Aduba șiMolly Parker , într-o serie de scene emoționale care, liniaritatea narațiunii, în ciuda faptului, par să nu aibă aproape nicio legătură între ele.
Care este vina regizorului filmului, Ewan McGregor, care interpretează de asemenea rolul masculin al piesei, Seymour „The Suede” Levov, un coleg a cărui viață aparent fermecată se destrăma în tulburarea socială a anilor ’60 americani, timp în care fiica sa îndrăgită, Merry (Fanning), plantează o bombă în magazinul lor general din Jersey rural, ucide un bărbat și merge pe lam. În romanul lui Roth, povestea tristă a suedezului este începută de Nathan Zuckerman, un surogat Roth, care învârte o poveste detaliată despre evreii muncitori, străduitori din anii ’40 Newark, New Jersey, și despre modul în care suedezul, un sportiv de liceu al cărui păr lejer și ochii albaștri l-au ajutat să-i câștige porecla, a făcut întotdeauna lucrurile corecte de toată lumea Înscrierea în pușcașii marini, când nu trebuia, să preia afacerile mănușilor tatălui său în loc să se transforme în pro și așa mai departe. Au fost câteva gesturi de rebeliune: căsătoria cu o regină a frumuseții neamului, de exemplu.

Pentru scotianul McGregor să joace un evreu american, chiar unul al cărui aspect nu se potrivește stereotipului / normei, ar fi suficient de provocator singur. Că, de asemenea, își face debutul în lungmetraj regizoral cu acest material este, bine, curios. Scenele de deschidere sunt gestionate cu o anumită competență convențională. David Straithairn, în calitate de Zuckerman, se prezintă la o reuniune la liceu și se întâlnește cu Jerry Levov, fratele mai mic al suedezului. Este interpretat de Rupert Evansși în această scenă poartă un machiaj teribil de neconvingător. Urmează flashback-urile pentru gloria liceului din Suedia. Urmează apoi introducerea tânărului suedez adult al lui McGregor, prezentând-o pe iubita sa-regină de frumusețe Dawn (Connelly) tatălui cantanker Lou (Reigert). Până acum, atât de adecvat. Lucrurile încep să se îndrepte spre sud în jurul punctului Suedeza și Dawn se instalează în orașul fictiv din Old Rimrock. „Putem trăi acolo unde vrem”, proclamă suedezul. „Aceasta este America.” Scorul lui Alexander Desplat în acest moment începe să sune ca telefonat în Aaron Copeland.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 48m 2016 469 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • JetloadRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar