American Honey - Dulceața amricană (2016) online subtitrat

American Honey
American Honey – Dulceața amricană (2016)

Pelicula American Honey are în centru o adolescentă dornică să guste din plăcerile vieții, care se alătură echipei de vânzări a unei reviste și este prinsă apoi într-un amețitor carusel al petrecerilor fără sfârșit, al relațiilor amoroase și al ilegalităților.

Ne întâlnim cu Steaua ( Sasha Lane ) într-o basculantă, în căutare de mâncare. Rapid, ea întâlnește un grup de adolescenți într-un mega-magazin din apropiere și vede o șansă să scape de viața ei nefericită de acasă. Acest grup de oameni zâmbitori, săritori, dansatori, conduși de un Jake flirtant ( Shia LaBeouf ), oferă o cale de ieșire pentru Star. Unde o vor duce nu este la fel de importantă ca ideea că vor merge undeva, altundeva decât aici. Află că Jake este unul dintre liderii grupului, care călătoresc în țară vânzând reviste ușă în ușă. Chiar o fac suficient pentru a obține mâncare și cazare, astfel încât să poată continua. Ei trăiesc zi de zi – se potrivesc, beau și își cântă drum prin țară.

Există puține elemente narative tradiționale pentru „American Honey”. Există un pic de ticălos în Riley Keougheste Krystal, șeful grupului de vânzări de reviste care colectează numerar și face misiunile. Și există o poveste de dragoste inevitabilă între Star și Jake, deși nu este un film pe care oricine l-ar putea numi o romantism. Acesta nu este un film legat de complot. Urmează adesea Star pe aventuri în comerțul cu vânzări de reviste, aducând-o înapoi în grup după întâlniri aleatorii din întreaga țară. Și este un film în care oamenii transmit emoții mai mult prin acțiune și muzică decât prin dialog. Când sunt fericiți, dansează – filmul lui Arnold este plin de cântece pop, multe dintre ele fiind interpretate în întregime. Când cântă, exprimă sentimentul de comunitate pe care l-au creat și că au nevoie atât de rău. Există un moment cheie aproape de sfârșit în care toți încep să cânte încet la aceeași melodie, aproape o linie la un moment dat,

Arnold filmează „American Honey” în stilul ei tipic 1.33: 1 cu cadru complet și creează o estetică vizual fascinantă. S-ar putea crede că ar împiedica un film care ar fi putut profita atât de ușor de vizionarea pe ecranul larg al inimii țării, dar este eficient pentru că ne ține cu personajele noastre în loc să rătăcim vizual peisajul. Creează o confidențialitate, un sentiment că suntem în dubă cu Star și restul bandei, alături de ei în această călătorie. Iar Arnold și cinematograful Robbie Ryan își filmează adesea adolescenții de jos, aruncându-i mai mari decât viața pe cerul albastru.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

2h 43m 2016 448 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • MixdropRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar