Amateur Night - Tura de noapte (2016) online subtitrat

Amateur Night
Amateur Night – Tura de noapte (2016)

Guy Carter este un absolvent de arhitectura talentat. Are o sotie frumoasa si urmeaza sa devina tata in curand. El nu este convins ca se va descurca in rolul de tata. Guy a incercat mai multa vreme sa isi gaseasca o slujba in domeniul sau, fara succes insa. Sotia sa reuseste sa ii gaseasca o slujba de sofer. Ajunge la interviu convins ca trebuie sa livreze pizza insa realizeaza rapid ca va tebui sa fie soferul unui grup de prostituate. Chiar daca nu este incantat de aceasta slujba este nevoit sa o accepte. O intalneste astfel pe Nikki si pe cele doua colege ale sale, Jaxi si Fallon. Guy este decis sa demonstreze ca poate fi un sot si un tata bun.

Spiritul comediilor de sex raunchy din epoca anilor ’80 este canalizat în co-regizorii căsătoriți Joe Syracuse și filmul Lisa Lisa care nu are nicio datorie pe placul companiei Risky Business și After Hours . Pe baza experiențelor din viața reală a Syracusei care lucrează ca șofer pentru prostituatele din Los Angeles, Amateur Night lovește în continuare acorduri familiare cu rolul principal al lui Jason Biggs, jucând ceea ce ar putea fi o versiune ceva mai veche a nebishului său American Pie .

Biggs joacă în film rolul lui Guy Carter, un arhitect talentat, dar fără șomaj, care iese în evidență peste nașterea iminentă a primului său copil. Nu este sigur dacă va face un tată bun și disperat să dețină un loc de muncă cu beneficii de asigurări de sănătate, el solicită un concert de conducere găsit online de soția sa de sprijin Anne (Jenny Mollen). Că interviul de muncă cu „dispeceratul” trebuie să aibă loc la un restaurant Fatburger nu determină exact anxietatea lui Guy.

Se dovedește că slujba implică transferul unui trio de cârcotași – Nikki (Janet Montgomery), Fallon (Ashley Tisdale) și Jaxi (Bria Murphy) – la diferitele lor întâlniri de muncă din tot orașul, inclusiv o ședință de robie cu un doctor înrudit ( Steven Weber, într-un rol mult sub el) și o petrecere racheta de burlaci.

Povestea oferă, în mod inevitabil, multe oportunități de umor ribald atât pentru varietatea verbală, cât și pentru cea fizică. Aceasta din urmă este tipificată de o scenă dureros de neplăcută în care Guy își îndeplinește una dintre cerințele sale de muncă prin spălarea „feroneriei”, care în acest caz se referă la o geantă mare plină cu jucării sexuale foarte dezordonate.

În timp ce povestea sa se poate baza pe realitate, nu o mare parte din film sună adevărat, situațiile crescând la proporții isterice. Pentru fiecare linie de dialog rezonabilă, cum ar fi noul angajator al lui Guy îl informează că „proxenetele sunt ucise de Craigslist”, există un mormăi desenat, cum ar fi Guy, care crede că medicul îl chinuie pe Nikki în loc să joace roluri, încearcă să o salvează stropindu-l cu Mace.

Biggs este atrăgător în rolul central, deși pentru el, transmiterea de jenă mortificată nu se califică exact ca o actiune. Dar are o chimie bună cu Montgomery, care este grozav ca și prostul, ticălos, care se pricepe, care, până la urmă, are o inimă bună. Gee, cine ar fi crezut?

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 29m 2016 617 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • MixdropRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar