Always Be My Maybe (2019) online subtitrat

Always Be My Maybe
Always Be My Maybe (2019)

Uneori, marea iubire cu care ești menit să termini (cu alte cuvinte, cea ) este chiar în fața ta. Cel puțin în funcție de premisa de la vârstă, fericită, de nenumărate comedii romantice, inclusiv „Când Harry a întâlnit-o pe Sally”, în care doi prieteni de multă vreme se culcă și devin iubiți – mai întâi penibil, apoi cu pasiune. Nahnatchka Khan este „Întotdeauna fii poate”, un fel de gen dornic de mulțumit, dar totuși nesatisfăcător, urmează o formulă similară cu toate ingredientele corecte pe hârtie: o pereche de plumburi potrivite, colțuri neplăcute , locații atractive și prin un scurt rol jucat hilar de Keanu Reeves, chiar și unele atracții majore ale vedetelor de film. Apoi, este nefericit faptul că acest pachet ispititor de Khan, o forță creativă și producătoare din spatele „Fresh off the Boat” de la ABC, este atât de neclar, simțindu-se mai puțin ca un film și mai mult ca ieșirea unei linii de asamblare.

Cea mai mare parte a răspunderii poate fi atribuită scrisului, cu responsabilități împărtășite între Michael Golamco , Randall Park și Ali Wong – cei doi din urmă artiști, prieteni din viața reală și ca Khan, bine afiliați cu „Fresh Off The Boat”, de asemenea joacă co-conduce. Reciclarea unei rețete încercate și adevărate cu o rotire contemporană nu este cu siguranță o infracțiune în sine – de la filme bântuite în casă la flick-uri de călătorie în timp, genuri diverse, sursa continuu de noi emoții și bucurii din localuri cunoscute. Însă undeva pe parcurs aici, scenariul renunță la crearea unor viraje dramatice plauzibile și, în schimb, oferă ceva care bifează căsuțele preconizate. În timp ce se simt dreptcutii în cea mai mare parte, „Întotdeauna fii poate” nu oferă în cele din urmă mizele emoționale solide pentru a ține filmul (și atenția noastră) împreună. Nici cea mai luminoasă cinematografie, asemănătoare cu cea a sitcom-ului, căreia îi lipsește o identitate vizuală, nu ajută niciun aspect.

Și totuși, totul începe suficient de încurajator, într-o perioadă în care tinerii Sasha Tran și Marcus Kim (cu selecția lor de adulți jucată de Wong și, respectiv, Park) sunt vecini de lângă San Francisco. De multe ori neglijată de părinții ei care muncesc ore întregi, Sasha pare obișnuită să-și pregătească propriile mese – poate face chiar și o cutie de spam să pară fantezistă – și să învețe detaliile complexe ale bucătăriei coreene de la dulcea, mama sacrificatoare a lui Marcus. Cu Sasha petrecând cea mai mare parte a timpului cu familia lui Marcus, cei doi copii cresc ca prieteni, într-un fel își pierd virginitatea unul față de celălalt, pe măsură ce adolescenții și la trecerea mamei lui Marcus, au o cădere incomodă în anii lor formativi.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 41m 2019 480 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • WaawRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar