Altered Carbon: Resleeved (2020) online subtitrat

オルタード・カーボン:リスリーブド
Altered Carbon: Resleeved (2020)

Altered Carbon: Resleeved extinde cronologia narativă a seriei de ficțiuni cu bugetul mare al Netflix, adăugând în același timp biblioteca de anime-uri în creștere a serviciului de streaming. Poate că acest film de 74 de minute va atrage fanii anime-ului în universul Philip K. Dickish Altered Carbon , care se bazează pe romanul lui Richard K. Morgan; Poate că va încălzi publicul de anime-avers Altered Carbon la formă. Sau poate că va servi drept îmbunătățire – este, în esență, un prequel, stabilit înainte de primul sezon – și introducere într-o proprietate ambițioasă Netflix.

O metropolă extinsă pe Planeta Latimer, o colonie a Pământului. O pereche de tari care alungă alungă o adolescentă pe nume Holly (vocea lui Brittany Cox) într-un lift. Expoziție: într-o LUME în care conștiința umană este digitalizată, corpurile oamenilor sunt doar „mâneci” pentru „stivele corticale” care conțin adevăratele lor. Manșoanele mor și stivele sunt transferate pe mânecile noi; stivele, care sunt doar lucruri microchip neplăcute, pot fi distruse cu un ciocan sau, nu știu, cu un stomac robust de către un copil mic. Un bărbat gol cizelat, cu părul înghețat și dermatograf permanent, primește un nou teanc și este „născut”, sorta în stil Terminator, lovitură în mijlocul unui club de dans, iar locul este atât de liberal, nimeni nu bate un ochi, deși toată junk lui este agățat.

Tipul dezbracat este Takeshi Kovacs (Ray Chase), eroul Altered Carbon , într-o mânecă diferită de serialul live-action (unde este interpretat de Anthony Mackie și Joel Kinnaman). Treaba lui? Joacă bodyguard pentru Holly, un tatuator care lucrează pentru clanul gangsterului local Yakuza. Atrage tot felul de atenții, de la: Goo-urile menționate anterior, angajate de cine știe ce. Un operator al Națiunilor Unite, pe nume Gena (Elizabeth Maxwell), care poartă armuri cu o mulțime de bucăți sexy care se văd. Și roboți ninja cu glugă roșie, care crăpau LASER WHIPS și flinging SUPER MEGA SHURIKEN. Gena trage gloanțe la roboții ninja în niciun caz. Este nevoie de Kovacs și de mâna lui de tun pentru a le arunca în robotul Valhalla, ceea ce este cu adevărat mișto, deoarece în Carboniverse, roboții au sânge.

De ce este vizată Holly? FĂRĂ SPOILERI, prieteni, dar voi spune că tentativele de asasinat au loc pe cuspida unei schimbări majore de regim Yakuza, în care liderul Genzo (Jamieson Price) trece frâiele către Shinji (Kaiji Tang), un rotter cu o răzbunare super-enervantă a Nerdii râd, într-un mare ceremonial, care implică o mulțime de tatuaje. Toată lumea are motive de a ucide și / sau de a proteja, și se încrucișează și se încurcă și totul va deveni mult mai violent înainte de a deveni mai puțin violent.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 15m 2020 317 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • JetloadRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar