Altered Carbon online subtitrat

IN DERULARE 2 Sezoane - 18 Episoade
Altered Carbon

În momentul în care serialul de științe de științe de la nivel mondial al surorilor Wachowski Sense8 a fost anulat după două sezoane, s-a lansat o petiție din partea unei fanbase intense, care a cerut să știe de ce noul lor show preferat se apropie brusc. Deși a atins în mod clar acordurile cu unii, problema cu care se confruntă Netflix era bugetul ridicat de galaxie atașat unei astfel de creații mondiale complexe. Până în sezonul doi, episoadele costau un pop raportat de 9 milioane de dolari, doar puțin mai puțin decât cel stabilit în jocul Game of Thrones, iar publicul dedicat, dar de nișă, al emisiunii nu era considerat suficient de motiv pentru a susține o astfel de extravaganță.

Eșecul său, luat împreună cu rezultatele neplăcute ale box office-ului pentru Valerian și Blade Runner 2049 anul trecut, indică și o problemă de gen mai mare. Cu excepția cazului în care beneficiază de recunoașterea încercată și recunoscută a francizei (salut Star Wars), ficțiunea științifică ambițioasă, construită în univers, este puțin probabil să se desprindă dincolo de fanii hardcore. Succesul unor spectacole mai întemeiate precum Black Mirror și The Man in the High Castle oferă o dovadă suplimentară a ceea ce un public mai larg dorește să vadă.

Acest lucru face ca ultima ofertă a Netflix să fie un joc intrigant.

Este o adaptare a romanului cyberpunk Altered Carbon al lui Richard Morgan, pus într-un viitor în care mințile noastre sunt stocate pe „stive”, discuri care trăiesc în spatele gâturilor noastre. Este o dezvoltare care transformă corpurile în simple „mâneci” și astfel o moarte tradițională înseamnă doar mișcare de la o pungă de carne la alta. Takeshi Kovacs este un mercenar violent care se trezește la 300 de ani după ce maneca sa este ucisă pentru a găsi lumea un loc foarte diferit și el însuși într-un corp foarte diferit, cel al Casei de cărți și al actorului The Killing Joel Kinnaman. I s-a oferit o opțiune improbabilă: își poate petrece restul vieții în spatele gratiilor sau poate ajuta la rezolvarea „uciderii” celui mai bogat om al Pământului.

Chiar și cei care nu se conectează la primul episod din Altered Carbon le va fi greu să greșească scala ambițioasă din toate acestea. În timp ce cifrele specifice nu au fost lansate, Kinnaman a menționat-o „o lume care are un buget mai mare decât primele trei sezoane ale Game of Thrones”, iar de la început este afișat flash. Acesta este un spectacol Netflix pe care nu ar trebui să-l bingeți pe telefon: necesită un ecran mai mare, astfel încât să puteți aprecia excesul neonish de Blade Runner-esque noirish al orașului creat. Una dintre problemele legate de ficțiunea pe micile ecrane din ultimii ani este că, în calitate de audiență, suntem răsfățați de ceea ce ne poate oferi cinematograful și de imaginile vizibile, mai ușor de înțeles, deseori palide în comparație. În timp ce Altered Carbon s-ar putea să nu fie la egalitate, să spunem, anul trecut Blade Runner 2049,

În afară de plăcerile estetice, există ceva neîncetat în legătură cu complotul, care se dezlănțuie de la nuditatea gratuită la violența gratuită la somilitatea gratuită (nu există nici o jumătate de măsură în viitor). Se simte ca ceva care ar fi putut fi alungat de Paul Verhoeven, care probabil ar fi găsit lipsa de comentarii sociale prea puțin îmblânzite pentru gusturile sale. Kinnaman este bine ca rolul principal, prezența sa fizică vândând elementele mai acționante, dar este un pic neinspirant atunci când scenariul cere ridicare mai grea. Ca potențial nou angajator, James Purefoy este la fel de bătătorit cum te-ai aștepta dacă ai fi văzut vreodată o performanță James Purefoy.

Dialogul variază de la rău („Unii oameni au nevoie doar de ucidere”) până la nucul aproape fermecător („Ați auzit vreodată despre o rezervă de stocare la distanță DHF cu spectru complet?”), Iar ritmul este suficient de rapid pentru a face să se simtă mai mult elementele nebunești gustos. Există ecouri atât de multe filme de ficțiune care au mai apărut și este îndoielnic dacă Altered Carbon va găsi o mânecă care se simte mai strident. Dar în fazele sale incipiente, este revigorant să vezi o emisiune atât de neliniștită în privința curățeniei sale. Spectacolul s-ar putea înrăutăți, dar deocamdată, blițul este orbitor.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (2 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

50m 2018 746 vizionari

Background
Informatie
Actori
  • Titlu original: Altered Carbon
  • In derulare: Da
  • Data lansari: 02-02-2018
  • Data finalizari: 27-02-2020
  • Genul: Fantastic, SF
  • Regizori: Laeta Kalogridis
  • Evaluare: 5.0 2 votes
Background

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!


 
Warning! This link is a trap for bad bots! Do not follow this link or you're IP adress will be banned from the site!