Aloha (2015) online subtitrat

Aloha
Aloha (2015)

Un renumit contractor al armatei revine în locurile în care a trăit cele mai mare succese din cariera sa militară. Bărbatul reînnoadă legătura cu o fostă mare dragoste, dar, în același timp, se îndrăgostește de supraveghetoarea lui.

Marți seară, la un multiplex din Los Angeles, scriitorul-regizor Cameron Crowe a prezentat cel mai recent film al său, „Aloha”, pentru o audiență plină de mass-media și realizatori obișnuiți deopotrivă. Acesta ar fi un gest extrem de neobișnuit în sine – cineastii se manifestă rar la întâmplare doar pentru a spune salut, în special cei care sunt la fel de stabiliți ca Crowe – dar ceea ce a spus a fost la fel de neobișnuit.

A fost o pledoarie: luați acest film pentru ceea ce este intenționat să fie, o scrisoare de dragoste către Hawaii. Reglați zgomotul periferic care îl înconjoară luni întregi. Aveți o minte și o inimă deschise și bucurați-vă. El nu a spus niciodată în mod special cuvintele „hack Sony”, deși la asta se referea în mod clar Crowe: lansarea de e-mail-uri jenante care au dezvăluit comedia sa romantică în stil star a avut probleme pe baza unor proiecții timpurii. „Aloha” a atras de asemenea critici pentru lipsa de personaje hawaiene percepute (deși există într-adevăr unele).

Chiar dacă nu știai nimic din acest film, totuși, senzația de tinkering și re-tinkering ar fi inevitabilă. Acesta este filmul rar Crowe care poate rezista puțin mai mult, care ar putea folosi o dezvoltare mai mare în personajele sale și în camera de respirație în relațiile lor. După cum este acum, „Aloha” se simte ca mai multe filme simultan, înghesuite și accelerați, cu rezultate care sunt golite emoțional și confuziv narativ.

Puteți vedea editarea, și nu într-un mod bun. Este evident în evoluțiile mari care te fac să mergi: „Huh?” dar și în interiorul scenelor individuale, cu tăieturi în diferite unghiuri ale camerei care perturbă fluxul dialogului. Și dialogul în sine – lucrul pe care Crowe și-a pus numele în marile sale filme timpurii, „Say Any…”, „ Jerry Maguire ” și „ Aproape faimoase ” – se confruntă adesea pentru semnificația sa semnificativă că se simte ca o parodie a unui Crowe script – ul.

Pentru toate complicațiile sale inutile, „Aloha” se poate rezuma pur și simplu: Este „ Elizabethtown ”, în Hawaii. Atât de mult aici este atât de similar cu filmul lui Crowe din 2005, care anterior fusese considerat cel mai puțin reușit. Prezintă un bărbat care este lovit de fund, personal și profesional, care trebuie să se întoarcă la el acasă, pentru a îndrepta unele greșeli. În acest proces, el întâlnește o tânără blondă plină de viață și ciudată, care vede binele înnăscut în această creatură defectuoasă și îi face agresiv misiunea de a-l face din nou fericit.

Bradley Cooper este figura din Orlando Bloom din ecuație, iar Emma Stone este Kirsten Dunst – această fată de vis a lui Manie, dacă vrei, din moment ce „Elizabethtown” este filmul care a inspirat acea frază.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 45m 2015 653 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • JetloadRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar