Alleycats (2016) online subtitrat

Alleycats
Alleycats (2016)

Când curierul pe bicicleta Chris asistă la ceea ce pare a fi o crimă, primul său instinct este de a tăia și de a fugi. Dar când curiozitatea îl atrage înapoi, curând a intrat într-o lume a corupției, a puterii politice și a cursei ilegale de biciclete.

Jucând un curier cu ciclu spunky care încearcă să dezvăluie o conspirație de crimă / șantaj, Eleanor Tomlinson de la Poldark schimbă vârfuri de stânci cu vânturiș cu grădină urbană cu Alleycats , un thriller de mister finanțat de Kickstarter, pe fondul scenei de curse a bicicletelor din East London.

Regizorul pentru prima dată, Ian Bonhôte, construiește un bun cap de viteză în scenele de acțiune, surprinzând pasiunea adrenalină anarhică a curselor de biciclete mascate care se lovesc pe străzile orașului. Și face o treabă bună de a transmite spiritul haiduc al subteranului alleycat. Dar, când eroina lui Tomlinson, Danni și fratele ei de curier Chris (interpretat de co-starul lui Tomlinson, Poldark , Josh Whitehouse), traversează căile moștenitului parlamentar al lui John Hannah și al nemărginitorului său fixator (Virgile Bramly), complotul este prea lent pentru a menține rotile filmului învârtindu-se.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 41m 2016 624 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • MixdropRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar