All the Way - Până la capăt (2016) online subtitrat

All the Way
All the Way – Până la capăt (2016)

Filmul prezintă primul an al președinției lui Lyndon B. Johnson. Imediat după moartea lui Kennedy, Lyndon B. Johnson depune jurământul, se confruntă cu urmările războiului din Vietnam și încearcă să lanseze proiectul său de lege despre drepturile civile.

Această dramă excelentă, purtată de o interpretare cu adevărat incredibilă a lui Bryan Cranston, surprinde dificultatea mașinii politice. „All the Way” poate fi puțin subțire frustrant, prin faptul că încearcă să facă un pic prea mult în 132 de minute, transformând personaje politice complexe în „personaje de dispozitiv” (cele care intră în cadru, își servesc scopul pentru protagonist, și ieșiți din scenă chiar), dar este atât de demn de discutat în piesa pe care „Toată Calea” nu o trage niciodată. Și Cranston ar trebui să golească ceva mai mult spațiu pentru ca un viitor Emmy și Globul de Aur să stea lângă Tony pe care l-a câștigat pentru acest rol.

Adaptat din piesa sa cu același nume, scriitorul Robert Schenkkan, care lucrează cu regizorul Jay Roach , are grijă să nu facă „All the Way” să se simtă ca o piesă filmată. Un scor cinematografic de James Newton Howard , iar lucrarea complexă fluidă, complexă a lui Jim Denault, ajută acest efort, dar este rândul antrenant al lui Cranston care mărește cu adevărat materialul sursă. Se poate vedea de ce a fost atât de lăudat pe scenă (nu am văzut niciodată piesa), întrucât îl întruchipează pe Johnson, scufundându-se atât în ​​comportamentul său ieșit din comun (având întâlniri în timpul toaletei) cât și în codul moral complex. În multe privințe, totul este performanța lui Cranston în „ Trumbo”, Regizat și de Roach, nu a fost. În timp ce acea performanță s-a simțit ca o caricatură, Johnson se simte bine rotunjit și complex din minutul unu din „Toată Calea”.

În acel prim minut, Johnson se află pe Air Force One, cu un Jackie Kennedy încă sângeros, după asasinarea soțului ei. El va depune Jurământul de funcție pentru a deveni președintele Statelor Unite. În primul său discurs în calitate de președinte, Johnson afirmă că prioritatea lui a început proiectul de drepturi civile pe care predecesorul său l-a început. Fostul mentor și prieten senator al lui Johnson Richard Russell Jr. (un Frank Langella perfect și subestimat ) nu este prea mulțumit de această decizie, dar Hubert Humphrey ( Bradley Whitford ) îmbrățișează directiva, poziționându-se în poziția de vicepreședinte al Johnson la viitoarele alegeri. Cel mai mult, Martin Luther King Jr. ( Anthony Mackie) recunoaște că va trebui să lucreze cu atenție cu Johnson pentru a obține ceea ce mișcarea lui cere guvernului.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

2h 12m 2016 274 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • MixdropRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar