All the Old Knives - Răni vechi, dureri noi (2022) online subtitrat

All the Old Knives
All the Old Knives – Răni vechi, dureri noi (2022)

„All the Old Knives” de Janus Metz observă doi foști îndrăgostiți care se reîntâlnesc după ce au fost despărțiți timp de opt ani și care, de-a lungul unei după-amiezi lungi și serii într-un restaurant elegant, își amintesc despre timpul petrecut împreună la Viena. Ca să nu credeți că filmul rezultat va fi un fel de hibrid între „ My Dinner with Andre ” și „ Before Sunrise ”, trebuie remarcat faptul că perioada de timp în discuție a avut loc când ambii lucrau pentru CIA și există probabil că unul dintre ei ar fi fost o cârtiță ale cărei acțiuni au dus la pierderi în masă. Este o idee intrigantă pentru un film, presupun, dar se dovedește a fi aproape totul configurat, cu puțină urmărire prețioasă. Nici măcar performanțele bune ale celor doi jucători nu pot face ca totul să funcționeze.

În urmă cu opt ani, un avion a fost deturnat la Viena și membrii stației CIA de acolo — inclusiv agenții Henry Pelham ( Chris Pine ) și Celia Harrison ( Thandiwe Newton ) și superiorii Vick Wallinger ( Laurence Fishburne ) și Bill Compton ( Jonathan Pryce ))—a urmărit toate pistele posibile pentru a încerca să găsească o modalitate de a dezamorsa situația înainte ca sângele să fie vărsat. Acest lucru a eșuat și toți cei 120 de oameni de la bord, teroriști și ostatici deopotrivă, au fost uciși. Acum, noi informații au ieșit la iveală care sugerează că în birou a fost o cârtiță care ar fi putut să le fi furnizat în secret informații teroriștilor. Henry este însărcinat să intervieveze membrii supraviețuitori ai grupului – unul s-a sinucis în mod misterios la câteva luni după incident – ​​pentru a vedea dacă poate afla cine este vinovat.

Ceea ce duce la reunirea într-un restaurant elegant din Carmel-by-the-Sea între foștii îndrăgostiți. Nu s-au mai văzut de când Celia a decolat în urma tragediei, iar după glumeala necesară de recuperare și poate un indiciu de flirt slab, discuția lor se întoarce la opt ani mai devreme. Filmul folosește apoi linii temporale paralele, întrerupând conversația curentă dintre Henry și Celia și flashback-uri extinse care arată ce făceau ei în timpul crizei. În curând devine clar că cel puțin unul dintre ei știe mai multe despre ceea ce s-a întâmplat decât lasă să spună și că ospățul somptuos pe care l-au consumat se va dovedi, cel mai probabil, ultima masă pentru cel puțin unul dintre ei.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 42m 2022 12 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • WaawRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar