All the Bright Places - Toate acele locuri minunate (2020) online subtitrat

All the Bright Places
All the Bright Places – Toate acele locuri minunate (2020)

„Toate locurile strălucitoare”, bazat pe cel mai bine vândut roman cu același nume, este chock plin de tipurile de trope pentru adulți tineri, care au ca scop să facă spectatorii să se înțepe și să-și înmoaie buzele cu lacrimi.

Elle Fanning și Justice Smith sunt superbe împreună și au chimie minunată, în calitate de seniori de liceu din trepte opuse din ierarhia socială, care inițial se ciocnesc, dar în cele din urmă forță o dulce prietenie și multe altele. Acestea sunt tipurile de personaje care se bazează pe dialogul plin de viață, care să lucreze printr-o întristare profundă, care o citează pe Virginia Woolf între ele în schimburile de mesaje din noaptea târzie pentru a exprima modul în care se simt în relația lor înrăutătoare. Regizorul Brett Haley („ Eroul ”), care lucrează cu cinematograful Rob Givens, face ca Indiana din orașul mic să pară cel mai binecuvântat și magic loc de pe Pământ, un loc plin de drumuri de țară șerpuitoare pentru plimbări cu bicicleta de oră de aur și săruturi pline de soare, pline de lentile în mijlocul nicăieri. Iar scorul de la Keegan DeWitt , care a scris și muzica pentru fermecătorul „ Hearts Beat Loud ” al lui Haley , sporește senzația de romantism tânăr.

Dar „Toate locurile strălucitoare” are, de asemenea, intenții mai substanțiale – unele dintre ele răspândite în mod literal și repetitiv, până la sfârșit – și pot face un bine real pentru tinerii care se simt izolați, neînțeleși și au nevoie de ajutor. Autorul Jennifer Niven a scris scenariul cu Liz Hannah , care anterior a co-scris „ The Post ”, iar anul trecut, subvalorizată penal „ Long Shot ”. Au oferit personajelor o autenticitate la legătura lor, chiar și în natura adesea hiper-verbală a dialogului lor și a instinctului adolescenței față de melodrama.

Violetul Fanning este drăguț și popular cu un iubit hunky, iar ea provine dintr-o familie confortabilă. Theodore al lui Smith – sau Finch, așa cum preferă el să fie numit – este cunoscut în școală ca „The Freak” pentru comportamentul său uneori erratic, iar în timp ce are o relație caldă și iubitoare cu sora sa mai mare ( Alexandra Shipp ), părinții lui sunt din imagine. Nimic din toate acestea nu contează, însă, când se întâlnesc la începutul filmului. Ea stă pe poarta unui pod, contemplând săriturile; el o vede în timpul alergării de dimineață și o vorbește ușor în jos. Și în timp ce interacțiunile lor ulterioare pe holurile liceului sunt incomode, niciuna dintre ele nu poate nega acest moment semnificativ pe care l-au împărtășit.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 48m 2020 736 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • JetloadRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar