All Nighter (2017) online subtitrat

All Nighter
All Nighter (2017)

Dupa ce Ginnie (Annaleigh Tipton) rupe relatia ei cu ciudatul Martin (Emile Hirsch), el cade într-o depresie cu inima zdrobita. Dar tocmai atunci tatal ei dl Gallo (Simmons), un om ferm impresionat de Martin, îl convinge sa-l ducă acolo unde traieste Ginnie. Atunci cand ei nu o găsesc acolo, cei doi petrec restul zilei si toata noaptea împreuna in cautarea fetei peste tot din Los Angeles si formează în curand o prietenie in aceasta Comedie All Nighter (2017) – Film de comedie de la regizorul Gavin Wiesen.

Actorii personajelor pot aștepta cariere întregi pentru genul de descoperire pe care JK Simmons l-a avut în „Whiplash”. Rolul câștigător al premiului Oscar a propulsat actorul bine-plăcut, dar adesea sub-radar, de la toate, de la circuitul talk-show la gazda „Saturday Night Live”. Dar un Oscar nu este un bilet de aur pentru un material mai bun, așa cum a demonstrat „All Nighter”, o comedie de tip wan, nepotrivită, care conturează Simmons și Emile Hirsch , destinată să dispară rapid din teatre și VOD.

Partea poate fi adaptată personalității fără sens a lui Simmons, iar prestația lui este în mod sigur rock solid, dar execuția neobișnuită a regizorului Gavin Wiesen și scenariile neinspirate ale lui Seth Owen nu au niciun fel de comic. Este o noapte prea ușor de uitat.

Poza se deschide la o primă întâlnire penibilă între nebishyy-ul lui Hirsch Martin și Simmons, comandându-l pe domnul Gallo, tatăl gf-ului lui Martin, Ginnie (Analigh Tipton). Ginnie nu este deosebit de aproape de tatăl ei, așa că faptul că el răspunde cu un amestec de priviri goale și reveniri incredibile la revelațiile că Martin joacă banjo, este fiul unui activist de mediu și nu poate bea vin din cauza o alergie la sulfit nu face automat relația lor. Martin chiar o dă pe Ginnie să-și vadă mai des tatăl, indiferent cât de incomod ar fi pentru bărbatul mai tânăr.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 26m 2017 400 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • MixdropRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar