All Hallows’ Eve (2013) online subtitrat

All Hallows' Eve
All Hallows’ Eve (2013)

În timpul vizionării a doi copii în noaptea de Halloween, un babysitter găsește o veche bandă VHS în trucurile copiilor sau tratați sacul. Banda are trei povești de teroare, toate legate între ele de un clovn ucigaș. Pe măsură ce se petrece noaptea, lucrurile ciudate încep să apară în casă. Nu cu mult timp înainte ca baiatul să învețe adevărul îngrozitor … clovnul maniacal își încearcă încet drumul spre realitatea ei.

Cele mai bune filme antologice sunt cele care asigură un fel de „cârlig” între fiecare dintre viniete și au o poveste cuprinzătoare care poate reuni totul într-un singur pachet coeziv. Câteva filme de groază au obținut „Noțiunea corectă a formulei” de-a lungul timpului, iar All Hallows ‘Eve este cu siguranță unul dintre ele.

Set-up-ul implică o babysitter numită Sarah (Katie Maguire, cu un TON precum „Grace” din „Will and Grace”, dar cu un nas mai bun) petrece Halloween cu cele două acuzații ale sale, Timmy (Cole Mathewson) și Tia (Sydney) Freihofer). Într-un fel, părinții acestor doi micuți tyke-uri au convins-o pe Sarah să nu-și petreacă seara de Halloween lucrând ca îngrijitoare, ci și să-i scoată pe copii pentru trucurile lor sau pentru tratarea festivităților. La un moment dat, pe parcursul serii, Timmy își dă seama că cineva a pus o pungă VHS în geantă în locul bomboanelor.

După ce a cerșit destul de mult copiii, Sarah este de acord să le permită copiilor să urmărească funcția conținută pe casetă și este (desigur) un film de groază care joacă un clovn extrem de înfiorător și un monstru flămând cu o machete. După ce prima vinie se apropie, Sarah îi face pe copii să fugă la pat, dar nu pot rezista să-l privească pe al doilea, apoi pe al treilea pantaloni scurți de groază pentru sine. Ceea ce nu poate ști este că toate aceste filme fac parte dintr-un plan maestru supranatural, iar ea este următoarea atracție a vedetei.

All Hallows ‘Eve este un pachet total excelent pentru sezonul de Halloween – acest film este foarte înfricoșător, dar va atrage audiența într-un sentiment fals de securitate „asta nu este înfricoșător” pe parcurs. Interesant este că, în alegerea fiecăreia dintre vignetele conținute aici, există multe defecte care pot fi găsite, unele dintre ele destul de enervante, dar formatul permite acele nuanțe să ajungă rapid la concluzia lor și să plece, fiind înlocuite de un sentiment general de temere și adevărata scaritate. Faptul că mai multe dintre actrițele din prima vinie sunt în general ridicole, iar monstrul arată ca The Toxic Avengereste uitat repede când apare acel clovn, iar reacțiile Sarah și ale copiilor care urmăresc filmul arată că sunt înfricoșați în mod corespunzător și își ascund ochii. Străinii din vigneta numărul doi, cu măștile lor duioase și mișcările mâinii ondulate sunt imediat graționați când apare din nou fața clovnului și Sarah aude zgomote în afara ferestrei din casă în care urmărește sărbătoarea înfricoșată. Cea de-a treia caracteristică este aceea în care acțiunea se întâmplă într-adevăr, în timp ce alungarea pisicii și a mouse-ului dintre clovn și victima femeie săracă se varsă într-o realitate a aceluiași clovn găsind că este în „viața reală”.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 22m 2013 720 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • JetloadRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar