All Day and a Night - O noapte și o viață întreagă (2020) online subtitrat

All Day and a Night
All Day and a Night – O noapte și o viață întreagă (2020)

Nu există o singură idee originală în „Toată ziua și o noapte”. Nici o surpriză solitară nu trebuie să fi avut aici. Nici nu trebuie să o vizionați și pariez că veți ghici cel puțin 95% din ceea ce se întâmplă pe baza descrierii complotului și a cunoștințelor dvs. despre alte filme. Acest film a fost realizat de prea multe ori înainte și mai bine. De exemplu, am fost reamintită de „ Societatea amenințării II ”. Filmul Hughes Brothers este o influență majoră asupra scriitorului / regizorului Joe Robert Cole . O puteți vedea în detaliile complotului, înfățișarea nonchalantă a violenței casual, a structurii flashback, a narațiunii, a uciderilor de răzbunare și a pesimismului său sumbr.

„Amenințarea” trebuia să fie un fel de corecție pentru „Boyz N The Hood”, declanșând orice optimism care se simțea prea cinematic. Este un film bun, dar greșeala sa este empatia sa selectivă – vă cere să simțiți pentru personajul său principal condamnat, dar nu are o astfel de cerință pentru altcineva deteriorată în calea sa. Cole face aceeași greșeală aici, dar are mult mai puțin succes decât au fost frații Hughes. Cel puțin aveau imprevizibilul terifiant al O-Dog, scena de neuitat a lui Bill Duke și luxul de a-și îndoi clișeele într-o perspectivă nouă, deoarece filmul lor de pionierat a fost realizat în urmă cu 27 de ani.

În zilele noastre, acest material este obosit, cu excepția cazului în care filmul poate oferi o abordare diferită sau mai detaliată, una care oferă viziunea propriei realizatoare, mai degrabă decât o copie în carbon a ceea ce a funcționat cândva. Și sunt filme de acolo care fac asta, care iau o poveste tragică de luptă și de agitație și o ridică deasupra a ceea ce a venit înainte. „ Blindspotting ” este un exemplu excelent în acest sens, așa cum este și „ Fruitvale Station ”. Cel din urmă film a fost realizat de co-scriitorul lui Ryan Black Coogler , de la „ Black Panther ” , și, ca acesta, ambele filme au loc în Oakland, California. De asemenea, își fac timp pentru a interoga profund cauzele sistemice pentru acțiunile personajelor și durerea lor.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

2h 1m 2020 277 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • WaawRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar