All About Steve - Totul despre Steve (2009) online subtitrat

All About Steve
All About Steve – Totul despre Steve (2009)

Dupa o singura intalnire romantica cu Steve, un cameraman de la postul de televiziune CNN, inteligenta, draguta si excentrica autoare de rebusuri Mary Harowitz este convinsa ca si-a gasit sufletul-pereche si ca merita sa faca tot ceea ce ii sta in putinta pentru a-l cuceri pe barbat. Intrucat Steve lucreaza la departamentul de stiri si este obligat prin natura profesiei lui sa calatoreasca foarte mult, Mary il urmareste pe tot cuprinsul Statelor Unite ale Americii in speranta ca il va face sa inteleaga ca sunt perfecti unul pentru…

Nu este prea distractiv să râzi de un nebun. Nici unul, aș spune. Sandra Bullock interpretează un personaj care se bucură în „All About Steve”, care este facturat ca o comedie, dar seamănă mai mult cu o afișare publică perplexă de comportament irațional. Văzând-o alergând ca un coș de coș te face să apreciezi Lucille Ball , care ar putea juca o amețe amețitoare și să te facă să-ți placă. Supraevaluarea este riscantă chiar și într-o comedie cu șuruburi. Poate mai ales.

Bullock o interpretează pe Mary Horowitz, o constructoră de puzzle cu cuvinte încrucișate, care cunoaște un număr mare de cuvinte și cum sunt ortografiate, dar nu prea multe despre cum ar putea să o lumineze. Deoarece apartamentul ei trebuie fumigat, se mută acasă cu părinții. Titlul de aici este modul în care a câștigat suficient pentru a ieși în primul rând. S-ar putea să mă înșel, dar mă gândesc la construcția de puzzle-uri cu cuvinte încrucișate ca la un al doilea job pentru oamenii deștepți.
Oricum, Mary are 40 de ani și este încă unică, poate în parte pentru că poartă cizme de discotecă roșu strălucitoare peste tot, tot timpul – chiar și într-o excursie de caritate de 5K, pot doar să-mi asum. Părinții ei aranjează o întâlnire oarbă cu Steve ( Bradley Cooper din „ The Hangover ”), un cameraman de televiziune pentru o rețea de știri prin cablu. Rețeaua nu trebuie să fie la fel de mare ca CNN, deoarece există doar dovezi ale unui singur echipaj: Steve și talentul său on-line Hartman Hughes ( Thomas Haden Church ). Mary își pune ochii pe Steve și vrea să pună orice altceva. Aceasta nu este dragoste la prima vedere, ci erotomanie.

La prima lor întâlnire, ea îi oferă amigdalelor sale un masaj de limbă. Curând el fuge de la observațiile ei și se află în urmărire fierbinte. Disperarea ei se extinde pe o scenă în care aleargă în cizmele discoteca de lângă furgoneta TV, fără suflare, vorbind cu Steve prin fereastră. Dacă Steve ar avea vreo milă, s-ar opri sau ar accelera – orice ar fi mai bun decât să o joace alături.

Echipajul este repartizat pe site-ul unei povești noi și noi. Un grup de copii mici surzi au căzut într-o fântână. De ce surd? Cred că diversitatea în castinguri. Nu este ca și cum ar trebui să facă altceva decât să fie salvați. Mary urmărește echipajul până la locul accidentului, iar într-o lovitură destinată să meargă viral pe YouTube, aleargă pe câmpul din spatele lui Steve, fluturând sălbatic și intră în gaura în sine.

Vedeți ce vreau să spun. Ideea vine când ne întoarcem ochii chiar împreună cu Mary. Dar nu mă înțelege greșit. Sunt dragă de Sandra Bullock. Mi-au plăcut multe dintre filmele ei, la fel de recent ca în vara acestui an („ Propunerea ”). Dar cum își alege materialul? Dacă o face singură, are nevoie de un agent. Dacă este făcut de un agent, trebuie să o facă singură.

Scenariul de Kim Barker cere ca Bullock să se comporte într-un mod esențial deranjant, care a început să mă poarte. Începe ca doar ciudat, trece la calcule și devine serios enervant. Unul dintre cele mai nefericite elemente ale sale este să-l vadă pe Bullock atât de blocat și neajutorat într-o frenezie comică. O actriță nu ar trebui niciodată solicitată să alerge lângă o dubă în cizme de disc roșie pentru mai mult de aproximativ jumătate de bloc, și numai dacă copilul ei este răpit.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 39m 2009 491 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • WaawRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar