Agent Game (2022) online subtitrat

Agent Game
Agent Game (2022)

Scris și regizat de Grant S. Johnson , „Agent Game” începe cu o fotografie a unui bărbat în vârstă așezat pe o bancă pe o stradă curios de goală. De ce, este Mel Gibson ! Curând, el observă ceva, se ridică de pe bancă, scoate un pistol de sub jachetă și începe să tragă în timp ce cântă un violoncel îndoliat. După care Gibson latră în telefonul său mobil „Avem o problemă”. Sigur că: există un bătrân nebun pe o stradă goală care trage în nimic.

La sfârșitul filmului, vedem despre ce este atât de agitat personajul lui Gibson, un om de inteligență umbrit, dar ca Johnson să-l ascundă așa cum o face, nu vorbește despre dorința de a dezvălui un complot complex atât de mult, cât o face. la constrângerile bugetare ale filmului.

Filmul trece la Anvers, Belgia, unde știm toată acțiunea de spionaj și oferă un marcaj temporal. Pentru restul imaginii, privitorul este neacostat, cel puțin în ceea ce privește titlurile care indică unde și când este vorba. În schimb, „Agent Game” jonglează cu trei linii temporale diferite ale unei singure povești, ceea ce ar fi o abordare intrigantă și captivantă… dacă povestea ar avea vreun interes real pentru început.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 30m 2022 17 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • WaawRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar